Η ΑΕΚ στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία

Η ΑΕΚ στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Θεσσαλία

Κώστας Τσίλης 13:23 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 14.09.2023
Στην «μάχη» για την στήριξη όλων όσων έπληξαν οι καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία, μπήκε και η ΑΕΚ

Όλο αυτό το ασύλληπτο που έγινε στην Θεσσαλία με τις καταστροφικές πλημμύρες, άφησε πίσω του και απώλειες αλλά και χιλιάδες ρημαγμένες ζωές. Επειδή πάντα η αλληλεγγύη είναι το μεγαλύτερο όπλο, ήδη έχει ξεκινήσει μια τέτοια «σκυταλοδρομία», στην οποία μπαίνει πλέον και η ΑΕΚ. Η Ένωση μπαίνει στην μάχη για την στήριξη όλων όσων έπληξαν οι καταστροφικές πλημμύρες. Και με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε για τους τρόπους που αυτό θα γίνει.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΙΑΣΙΣ στέκονται από κοινού στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η ομάδα μας και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ επιχειρούν να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές και ζητούν και τη δική σας βοήθεια, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

Όπως σε κάθε συνθήκη κρίσης, η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές με κλιμάκιο ειδικά εκπαιδευμένων σε συνθήκες κρίσης Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα , τα κλιμάκια βρίσκονται στον Παλαμά, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές υποστηρίζοντας τους πληγέντες αυτής της πρωτοφανούς καταστροφής.

Παράλληλα με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, και επειδή οι ανάγκες σε υλικά αγαθά είναι τεράστιες, γίνεται συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας απευθείας στην περιοχή.

Αναλυτικά οι ανάγκες:

• Νερά

• Ξηρά Τροφή

• Καινούργια Εσώρουχα (αντρικά & γυναικεία)

• Καινούργιες Κάλτσες

• Είδη καθαρισμού σπιτιού

• Αντικουνουπικά

• Είδη προσωπικής υγιεινής (Πάνες Ενηλίκων, Σερβιέτες)

• Αδιάβροχα Υποσέντονα

Σημείο συγκέντρωσης:

ΑΘΗΝΑ έως και την Τετάρτη 20/09

* ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια (09.00 – 20.00 Δε-Πα)»

Tags: