Η ανάρτηση Καρυπίδη που κίνησε την περιέργεια
i

Καρυπίδης/©Intime

Η ανάρτηση Καρυπίδη που κίνησε την περιέργεια

Αλέξης Σαββόπουλος 09:20 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 23.02.2023

Για μια ακόμη φορά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ με την ανάρτηση του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το ταξίδι στις ΗΠΑ να σχετίζεται εν μέρει και με τον Άρη.

Ο Θοδωρος Καρυπίδης δεν συνηθίσει να χάνει παιχνίδια του Άρη. Είτε εντός είτε εκτός Κλεάνθης Βικελιδης. Ένα από τα ελάχιστα που έχασε στα 7,5 χρόνια που έχει τα ηνία του ποδοσφαιρικού Άρη ήταν αυτό της περασμένης Δευτέρας με τον ΟΦΗ. Ο λόγος ήταν όμως κάποιες σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε στη άλλη πλευρά του ατλαντικού. Στη Νέα Υόρκη για την ακρίβεια. 

Φρόντισε όμως με μια από τις αναρτήσεις του, στις οποίες συμπεριέλαβε και το έμβλημα του Άρη, να κεντρίσει την περιέργεια των φίλων της ομάδας. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει άλλωστε. 

Χωρίς να έχει διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία για τον σκοπό του ταξιδιού του, δεν αποκλείεται στις επαφές του στο μεγάλο μήλο να συμπεριέλαβε και τον Άρη. Παραμένει άλλωστε, μετά το ναυάγιο με τον Τριμμάτη, ανοικτό το θέμα της χρηματοδότησης του πρότζεκτ του νέου γηπέδου που έχει ατονήσει και ίσως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ να αναζητεί συνεργασίες στο κομμάτι αυτό, καθώς είναι κάτι που παραμένει ψηλά στην ατζέντα του, μετά και τις δεσμεύσεις της πολιτείας. 

Ο Καρυπίδης επιστρέφει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας και θα είναι κανονικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μένει λοιπόν το επόμενο διάστημα να φανεί αν το ταξίδι του αυτό έχει κάποια σχέση και με τον Άρη ή αφορά αποκλειστικά τις επαγγελματικές  ενασχολήσεις του.