Η αντίδραση του Γιοβάνοβιτς όταν ο Αλμέιδα μιλούσε για εκείνον (vid)

Ιβάν Γιοβάνοβιτς & Ματίας Αλμέιδα

Η αντίδραση του Γιοβάνοβιτς όταν ο Αλμέιδα μιλούσε για εκείνον (vid)

Sportal newsroom 10:22 - 28.11.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Stoiximan Super League για την περυσινή σεζόν, όπου οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αν και δεν πήρε κάποιο βραβείο κλήθηκε να μιλήσει στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ και βρήκε την ευκαιρία να σταθεί και στον Ιωαννίδη, για τον οποίο τόνισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος τεχνικός, παράλληλα, θέλησε να πειράξει και τον παρουσιαστή των βραβείων του ΠΣΑΠΠ, Ντέμη Νικολαϊδη. Ο Γιοβάνοβιτς με αφορμή ότι ο Νικολαϊδης ρώτησε τον Αλμέιδα για το πόσα χρόνια θέλει να μείνει στην Ελλάδα, θέλησε να κάνει χιούμορ.

«Όταν ο Αλμέιδα ήταν πάνω του έδωσε δρόμο στην Αθήνα. Όταν βραβεύθηκε ο Πινέδα, τον ρώτησε ποια είναι η θέση που είναι καλύτερος. Όταν πήγε ο Φώτης, του είπε “εσύ θα φύγεις”», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο νταμπλούχος Ματίας Αλμέιδα, πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή στην περυσινή σεζόν από τον ΠΣΑΠΠ. Ο Αργεντινός αφού ευχαρίστησε τους πάντες, αφού πρότεινε την μοιρασιά του βραβείου με τους άλλους δυο συνυποψηφίους του, έστειλε το μήνυμα που πρέπει πραγματικά να εκπέμπει το ποδόσφαιρο. Να ενώνει και όχι να χωρίζει.

«Τα βραβεία για τους αθλητές ή τους πρώην αθλητές είναι σαν μία αγκαλιά, σαν ένα χάδι στη ψυχή. Αυτό είναι που μένει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα το γκρουπ των παικτών που προπονώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Να μοιραστώ το βραβείο με το υπόλοιπο staff. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη. Επίσης τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τους διοικούντες και κάθε έναν απ' όσους μετέχουν στην ομάδα. 

Η οικογένειά μου είναι πάντα όπου είμαι εδώ. Έχει αρκετό καιρό που γνωρίζω τον κόσμο μέσα από το ποδόσφαιρο. Δεν παύω να είμαι εκπρόσωπος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με τους 2 συνυποψήφιους μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Πελάδο» υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.