Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναιτωλικό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, ενόψει 14ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στους Κούρτιτς και Λύρατζη

Την προετοιμασία του για την επανέναρξη της δράσης στη Super League και την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων και τρεις τερματοφύλακες.

Η επίσημη ενημέρωση του «Δικεφάλου»: Ώρα για δράση και στο πρωτάθλημα. Η Super League επιστρέφει κι ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 14η αγωνιστική.

H τελευταία προπόνηση της ομάδας το πρωί της Τετάρτης (21.12) στο γήπεδο της Τούμπας περιλάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Λευτέρη Λύρατζη . Ο πρώτος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο δεύτερος έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κάργας ,Κουλιεράκης , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας ,Ελ Καντουρί , Ντόουγκλας , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Μπίσεσβαρ ,Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Ολιβέιρα , Νάρεϊ .