H «αστεία» δικαιολογία του Βέγχορστ για το άγγιγμα της πινακίδας του Άνφιλντ

Βάουτ Βέγχορστ

i

Βάουτ Βέχορστ/PrtScr

H «αστεία» δικαιολογία του Βέγχορστ για το άγγιγμα της πινακίδας του Άνφιλντ

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:42 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Βάουτ Βέγχορστ εξήγησε γιατί ακούμπησε το σήμα «This is Anfield» πριν απ’ την συντριπτική ήττα κόντρα στην Λίβερπουλ με 7-0.

Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του Βάουτ Βέγχορστ που φαίνεται να ακουμπάει το θρυλικό σήμα «This is Anfield» λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο και γνωρίσει την ήττα με 7-0 απ’ την Λίβερπουλ.

Ο 30χρονος επιθετικός υπερασπίστηκε τον εαυτό του εξηγώντας τον λόγο που έκανε κάτι τέτοιο με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση γράφει:

«Κανονικά δεν αντιδρώ ποτέ σε θέματα των μέσων ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά θα μπω στο κόπο γιατί εσείς οι καταπληκτικοί οπαδοί της Γιουνάιντεντ είστε σημαντικοί για εμένα. Επομένως θέλω απλά να διευκρινίσω το βίντεο που κάνει το γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ημέρες.

Από την εθνική Ολλανδίας γνωρίζω ότι ο Φαν Ντάικ πριν τους εντός έδρας αγώνες ακουμπάει αυτό το σήμα. Οπότε ήθελα να τον σταματήσω και να μην ακουμπήσει το γούρι του. Η Κυριακή ήταν μια τρομερή μέρα για όλους μας, θα κάνουμε τα πάντα σωστά τις επόμενες εβδομάδες. Θα ανακάμψουμε μαζί και θα πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν».

Ο Βέγχορστ εντάχθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός από την Μπέρνλι τον Ιανουάριο, καθώς ο Έρικ Τεν Χαχ έψαχνε έναν αντικαταστάτη μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ολλανδός φορ όμως έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ από τότε που ήρθε στο σύλλογο, με τον Τεν Χαχ να χρησιμοποιεί συχνά τον πανύψηλο επιθετικό σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον Μάρκους Ράσφορντ.