Η Ιβάνα Κνολ «τρόλαρε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ντροπιαστική ήττα με 7-0 από την Λίβερπουλ

Ιβάνα Κνολ

i

Ιβάνα Κνολ/©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Η Ιβάνα Κνολ «τρόλαρε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ντροπιαστική ήττα με 7-0 από την Λίβερπουλ

Sportal newsroom 09:06 - 08.03.2023

Η Ιβάνα Κνολ χλεύασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα social media μετά τη συντριπτική ήττα της με 7-0 από την Λίβερπουλ.

Σε μια ντροπιαστική εμφάνιση, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε επτά τέρματα από την Λίβερπουλ και γνώρισε την μεγαλύτερη ήττα της στην Premier League από την Boxing Day 1931. Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν το αρνητικό σερί που τους θέλουν να μην κερδίζουν στο «Άνφιλντ» από τις 17 Ιανουαρίου 2016, ενώ η εμφάνιση τους την Κυριακή (05/03) κατέστρεψε κάθε όνειρο που είχαν οι φίλοι της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Ιβάνα Κνολ, το μοντέλο από την Κροατία, που μαγνήτισε τα βλέμματα με τα αποκαλυπτικά της ρούχα στο Κατάρ, χλεύασε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ντροπιαστική αυτή ήττα. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια ανάρτηση στα social media, η οποία έλεγε: «Πόσες μέρες έχουμε σε μια εβδομάδα;» με έναν χρήστη του Twitter να απαντάει «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (σ.σ λόγω των επτά τερμάτων που δέχθηκε από την Λίβερπουλ).

Το post της Ιβάνα Κνολ

Η 30χρονη καλλονή μοιράστηκε την ανάρτηση στα social media, συνοδευόμενη από τρία emojis που κλαίνε από το γέλιο. Την Ιβάνα Κνολ την έμαθαν εκατομμύρια φαν του ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη και εκείνη είδε τους followers τους στο Instagram να αυξάνονται κατά 3 εκατ. κατά την διάρκεια των αγώνων και τις δουλειές της με διαφημιστικές εταιρείες να γίνονται... χρυσές.