H Domino's Pizza... τρόλαρε την Τσέλσι μετά την ήττα από την Άστον Βίλα

H Domino's Pizza... τρόλαρε την Τσέλσι μετά την ήττα από την Άστον Βίλα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:27 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 25.09.2023

Η Τσέλσι ηττήθηκε από την Άστον Βίλα με σκορ 0-1 και η Dominos Pizza είχε όρεξη για πλάκα, αρχίζοντας στο δούλεμα την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος η Τσέλσι απέτυχε να πάρει νίκη, αφού ηττήθηκε με σκορ 0-1 από την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ποτσετίνο βρίσκεται στην 14η θέση της Premier League, κάνοντας εφιαλτικό ξεκίνημα στις εγχώριες υποχρεώσεις της. 

Το κλίμα είναι «βαρύ» στο στρατόπεδο της ομάδας του Λονδίνου, η οποία καλείται να τα βάλει κάτω, να δει τι φταίει και να επανέλθει από τα απανωτά χτυπήματα. Εκτός όμως τα εσωτερικά προβλήματα, η Τσέλσι βρίσκει απέναντί της την καζούρα των αντιπάλων της και όχι μόνο.

Το τρολ της Domino's Pizza στην Τσέλσι

Ανάμεσα σε αυτές που την... τρολάρουν βρίσκεται και η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Domino's Pizza, η οποία είχε όρεξη για πλάκα. Μέσω Twitter, η δημοφιλής πιτσαρία άρχισε στο δούλεμα τους ποδοσφαιριστές του Ποτσετίνο, για το γεγονός πως αδυνατούν να σκοράρουν. 

© SS Twitter

«Ο Ουάτκινς σκόραρε, 0-1» ανέφεραν οι «μπλέ» στην ανάρτησή τους για το τέρμα που δέχθηκαν, με την «Domino's» να της απαντά πως: «Έχουμε παραδώσει περίπου 852 χιλ. πίτσες από την τελευταία φορά που η Τσέλσι πέτυχε γκολ».

Η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 1 δις όμως είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους και τις λιγότερες νίκες στην Premier League το 2023!
PREMIER LEAGUE

20:55 - 24.09.2023

Η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 1 δις όμως είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους και τις λιγότερες νίκες στην Premier League το 2023!

Η Τσέλσι είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη συγκομιδή στην Premier League το 2023! Από τη λίστα εξαιρούνται οι έξι ομάδες που δεν αγωνίστηκαν και τις δύο σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του Λονδίνου πέτυχε γκολ; Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από τότε. Πιο αναλυτικά, το τελευταίο τέρμα της Τσέλσι μπήκε στην αναμέτρηση με τη Λούτον για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκεί όπου η πρώτη επικράτησε με 3-0, στις 25 Αυγούστου.