Η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 1 δις όμως είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους και τις λιγότερες νίκες στην Premier League το 2023!

Μαουρίσιο Ποτσετίνο

i

©Intime

Η Τσέλσι ξόδεψε πάνω από 1 δις όμως είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους και τις λιγότερες νίκες στην Premier League το 2023!

Κώστας Τσιακλής 20:55 - 24.09.2023

Η Τσέλσι είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη συγκομιδή στην Premier League το 2023! Από τη λίστα εξαιρούνται οι έξι ομάδες που δεν αγωνίστηκαν και τις δύο σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Η Τσέλσι ξεκίνησα άσχημα τη φετινή σεζόν και συνεχίζει ουσιαστικά από εκεί που έμεινε την περασμένη σεζόν. Οι «μπλε» καταγράφουν τη μια κακή επίδοση μετά την άλλη και πλέον είναι η ομάδα με τους λιγότερους πόντους στην Premier League το 2023, μαζί με την Έβερτον. Από τη σχετική λίστα εξαιρούνται οι ομάδες που δεν αγωνίστηκαν και τις δύο σεζόν (2022-2023, 2023-2024) στην πρώτη κατηγορία.

Η Τσέλσι λοιπόν ηττήθηκε από την Άστον Βίλα με 0-1 και μετράει μόλις μια νίκη στη φετινή Premier League. Η ομάδα του Λονδίνου ξόδεψε και πάλι πολλά χρήματα όμως δείχνει ανίκανη να ανατρέψει το κακό κλίμα και τα ακόμα χειρότερα αποτελέσματα, Μετά τη χθεσινή νίκη της Έβερτον επί της Μπρέντφορντ και τη σημερινή τους ήττα οι «μπλε» βρίσκονται στον πάτο της λίστας με τους λιγότερους βαθμούς στην Premier League το 2023. Όπως προαναφέραμε από τη σχετική λίστα έχουν αφαιρεθεί οι ομάδες που δεν έχουν παίξει και τις δύο σεζόν στην κατηγορία (2022-2023, 2023-2024). Αυτές είναι προφανώς οι Λέστερ, Λιντς, Σαουθάμπτον, Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Λούτον.

Συγκεκριμένα η Τσέλσι μέσα στο τρέχων ημερολογιακό έτος έχει μαζέψει μόλις 25 βαθμούς σε 29 αναμετρήσεις. Την ίδια συγκομιδή έχει και η Έβερτον, η όποια όμως έχει δώσει δύο ματς λιγότερα σε σχέση με τους «μπλε». Για την ιστορία η τρίτη ομάδα με τους λιγότερους πόντους το 2023 είναι η Μπόρνμουθ που μάζεψε 27 βαθμούς σε 27 παιχνίδια. Τα «κεράσια» ηττήθηκαν την Κυριακή (24/09) εκτός έδρας από τη Μπράιτον (αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League) με 3-1.

Πρώτος παίκτης της Τότεναμ με δύο γκολ στο «Έμιρεϊτς» ο Σον - Εντυπωσιακό στατιστικό για τον Ποστέκογλου
PREMIER LEAGUE

19:03 - 24.09.2023

Πρώτος παίκτης της Τότεναμ με δύο γκολ στο «Έμιρεϊτς» ο Σον - Εντυπωσιακό στατιστικό για τον Ποστέκογλου

Ο Χιουνγκ Μιν Σον έγινε ο πρώτος παίκτης της Τότεναμ που πέτυχε δύο γκολ στο «Έμιρεϊτς». Την ίδια ώρα ο Άγγελος Ποστέκογλου ισοφάρισε μια τρομερή επίδοση και ετοιμάζεται να σπάσει το σχετικό ρεκόρ.

Η Τσέλσι είναι και η ομάδα με τις λιγότερες νίκες

Επιπλέον η Τσέλσι είναι και η ομάδα με τις λιγότερες νίκες στην Premier League μέσα στο 2023! Οι Λονδρέζοι συγκεκριμένα νίκησαν από μια φορά τις Κρίσταλ Πάλας (1-0), Λιντς (1-0), Λέστερ (1-3), Μπόρνμουθ (1-3) και Λούτον (3-0). Από τις ομάδες που προαναφέραμε η Έβερτον έχει επικρατήσει έξι φορές των αντιπάλων της ενώ η Μπόρνμουθ έχει καταγράψει οκτώ επιτυχίες. Αξίζει ξανά να σημειωθεί πως εξαιρούνται οι έξι ομάδες που δεν αγωνίστηκαν και τις δύο σεζόν στην Premier League. Σίγουρα αυτά τα στατιστικά δεν είναι ανάλογα με τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί από την Τσέλσι από τον Ιανουάριο και έπειτα (υπερβαίνουν το 1 δις).