Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Η ενδεκάδα της Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:43 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 13.10.2023

Την ενδεκάδα της Ελλάδας για το ματς κόντρα στην Ιρλανδία γνωστοποίησε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (13/10, 21:45) την Ιρλανδία, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού χρειάζεται τους τρεις πόντους, για να εξακολουθεί να ελπίζει στην απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. 

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστό το αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης» για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, έχοντας ως προωθημένους τους Παναγιώτη Ρέτσο και Ντίνο Μαυροπάνο. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται ο Κώστας Τσιμίκας από τα αριστερά και ο Λάζαρος Ρότα από τα δεξιά. 

Ο Κουρμπέλης θα βρίσκεται μπροστά από την άμυνα, ενώ Μάνταλος και Μπακασέτας θα έχουν πιο προωθημένο ρόλο. Η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Μασούρα, Πέλκα και Γιακουμάκη.  

Ελλαδάρα από τα παλιά έκανε… βόλτα στο Δουβλίνο και παραμένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης!
EURO

23:43 - 13.10.2023

Ελλαδάρα από τα παλιά έκανε… βόλτα στο Δουβλίνο και παραμένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης!

Ελλαδάρα, ομαδάρα! Με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που θύμισε περασμένα μεγαλεία, η Εθνική πέρασε με μεγάλη άνεση από το Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία (0-2) και συνεχίζει να διατηρεί το δικαίωμα στο όνειρο της 2ης θέσης. «Γκολάρα» ο Γιακουμάκης (20’), σκόρερ και ο Μασούρας (45’+4’).

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Μασούρας, Γιακουμάκης

Η ενδεκάδα της Ιρλανδίας 

Την ίδια ώρα ο Στίβεν Κένι έκανε γνωστή την αρχική ενδεκάδα της εθνικής Ιρλανδίας για το ματς κόντρα στο αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.    

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ιρλανδίας: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Ντάφι, Κούλεν, Μπράουν, Φέργκιουσον, Σμόλμποουν, Σκέιλς, Νάιτ, Ογκμπένε, Κόλινς