Η εσωτερική άνοδος του μέντορα Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ

Στέφαν Σβαμπ

i

Στέφαν Σβαμπ/©intime

Η εσωτερική άνοδος του μέντορα Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:06 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 14.03.2023

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι ένας ευθύς άνθρωπος, που δεν του αρέσει να στρογγυλεύει τα πράγματα.

Ο Στέφαν Σβαμπ είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μια εσωτερική άνοδος για τον Αυστριακό που λόγω του χαρακτήρα, της εμπειρίας και της σοβαρότητας του συνεχώς ανεβαίνει στην ιεραρχία των αποδυτηρίων.

Ο λόγος του έχει πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα και μάλιστα αποτελεί και έναν μέντορα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός έχει καταλάβει τον ρόλο του στα αποδυτήρια και έχει ήδη από κοντά τα wonderkid του Δικεφάλου. Βέβαια, η αδυναμία του είναι ο 17χρονος φορ των «ασπρόμαυρων» Στέφανος Τζίμας.

Για αυτό το λόγο ο Στέφαν Σβαμπ είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Ίνγκι Ίνγκασον είναι αρκετά κοντά στον Στέφανο Τζίμα. Οι δυο τους τον προσέχουν σα γιο τους, αφού κατανοούν την παιδικότητα που έχει ακόμα ο 17χρονος ενώ ταυτόχρονα τον συμβουλεύουν και τον προετοιμάζουν για το μέλλον του.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με τους υπόλοιπους. Άλλωστε συνεχώς συμβουλεύει τον Γιάννη Κωνσταντέλια και του τονίζει πως έχει όλο το ταλέντο για να κάνει τεράστια καριέρα, αλλά θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και πολλές θυσίες για να μπορέσει να φτάσει στο τοπ επίπεδο που όλοι ονειρεύονται για αυτόν.

Ένα από τους λόγους που ο αριστεροπόδαρος μέσος του ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί ανελιχθεί στην ιεραρχία των αποδυτήριων είναι και το γεγονός πως πρόκειται για έναν ευθύ άνθρωπο, που δεν του αρέσει να στρογγυλεύει τα πράγματα, αλλά να τα λέει όπως έχουν.