«Η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται πιο κοντά»: Το εκπληκτικό βίντεο της UEFA ενόψει των προημιτελικών του Champions League (vid)
i

©print screen

«Η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται πιο κοντά»: Το εκπληκτικό βίντεο της UEFA ενόψει των προημιτελικών του Champions League (vid)

Sportal newsroom 17:32 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 11.04.2023

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο σάιτ του Champions League οι άνθρωποι της UEFA μας βάζουν για τα καλά στον ρυθμό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Champions League επιστρέφει με δύο εντυπωσιακούς αγώνες για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σήμερα (11/4) η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου στο Etihad Stadium, ενώ η Ίντερ βρίσκεται στη Λισαβόνα για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα

Οι άλλοι δύο προημιτελικοί θα γίνουν αύριο (12/4), όπου Μίλαν και Νάπολι θα τεθούν αντιμέτωπες στον ιταλικό «εμφύλιο» και η Τσέλσι θα θελήσει να πάρει ρεβάνς, για τον περσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η UEFA λοιπόν για να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο... μας ταξίδεψε από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο μέχρι τη Λισαβόνα και τη Νάπολη. 

Συγκεκριμένα στο βίντεο, το οποίο έχει τίτλο: «Η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται πιο κοντά», εμφανίζεται ένα αεροπλάνο, στο οποίο όσο γίνεται ζουμ, φαίνονται οι πόλεις, που αγωνίζονται οι ομάδες. Προφανώς ο τελευταίος σταθμός δεν είναι άλλος από την Κωνσταντινούπολη, όπου θα γίνει ο τελικός του Champions League στις 10 Ιουνίου.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο: