Η λεπτομέρεια στη συμφωνία ΠΑΟΚ-Κωνσταντέλια
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©intime

Η λεπτομέρεια στη συμφωνία ΠΑΟΚ-Κωνσταντέλια

Μάνος Τσαλγατίδης 08:06 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 16.02.2023

Το διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του Δικεφάλου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και ο ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή για έναν επιπλέον χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι κάτοικος Τούμπας έως και το 2027, καθώς το προηγούμενο του συμβόλαιο είχε ισχύ έως και το 2026.

Οι «ασπρόμαυροι» ήταν εδώ και ένα εύλογο χρονικό διάστημα σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη, με τις συζητήσεις να γίνονται σε καλό κλίμα και τελικά η συμφωνία προέκυψε εύκολα.

Ο Κωνσταντέλιας μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του είδε τις απολαβές του από τον ΠΑΟΚ να αυξάνονται κατακόρυφα, αφού αυτό το συμβόλαιο είχε κυρίως χαρακτήρα για επιβράβευσης για τις καλές του εμφανίσεις έως τώρα και τον επαγγελματισμό που δείχνει.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα, καθώς στον Δικέφαλο γνωρίζουν πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό και σε περίπτωση που μπουν σε συζητήσεις με κάποιον σύλλογο θέλουν να έχουν αυτοί τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις διαπραγματεύσεις.

Φέτος ο Κωνσταντέλιας έχει συμμετάσχει σε 20 αγώνες του ΠΑΟΚ, έχοντας 1 γκολ, δύο ασίστ, 27 κλεψίματα και 80 σωστές μεταβιβάσεις.

Όλα αυτά σε 1340 αγωνιστικά λεπτά με την ασπρόμαυρη φανέλα, στην πρώτη του ουσιαστικά επαγγελματική σεζόν.