Η μαγική ενέργεια του Καραγκούνη πριν από 19 χρόνια στο Ίντερ - Μπενφίκα 4-3 (vid)

Ο Καραγκούνης με τη φανέλα της Ίντερ.

i

©intime

Η μαγική ενέργεια του Καραγκούνη πριν από 19 χρόνια στο Ίντερ - Μπενφίκα 4-3 (vid)

Ο Γιώργος Καραγκούνης θυμήθηκε μία τρομερή ενέργειά του στο ματς Ίντερ - Μπενφίκα στις 25/3/2004 με αφορμή τον αποψινό προημιτελικό του Champions League.

Ο Γιώργος Καραγκούνης στις 25 Μαρτίου 2004 ενδεχομένως έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα της Ίντερ.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, λίγους μήνες πριν στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ήταν σε τρομερή κατάσταση. Στην Ευρώπη έλαμψε το ταλέντο του στις 25 Μαρτίου 2004. Κόντρα στη μετέπειτα ομάδα του, τη Μπενφίκα.

Ο «τυπάρας» με αφορμή τον αποψινό προημιτελικό του Champions League Ίντερ-Μπενφίκα θυμήθηκε με ανάρτησή του στο instagram εκείνη τη μαγική εμφάνισή του. Ήταν η ρεβάνς για τη φάση των «16» του τότε Κυπέλλου UEFA. Στις 11 Μαρτίου στη Λισαβόνα οι δύο ομάδες είχαν αναδεχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ. Στο Μιλάνο ο Καραγκούνης έκανε πάρτι. 

Η Μπενφίκα προηγήθηκε στο 36' με τον Νούνο Γκόμεζ και στο 45'+1' ήρθε η ώρα του Έλληνα άσου. Ο Καραγκούνης απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, κόντεψε να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά τελικά την έδωσε στον Νιγηριανό Ομπαφέμι Μάρτινς, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1. Στο 60' ο Καραγκούνης έδωσε και την ασίστ στον Ρεκόμπα, ο οποίος πέτυχε το 2-1 και η ιταλική ομάδα πήρε την πρόκριση με 4-3. 

Ο Καραγκούνης αντικαταστάθηκε στο 71' με το σκορ στο 4-2 και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Ίντερ. Δείτε την ενέργεια του «τυπάρα» μετά το 0'48''.