Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυξάνει την προσφορά για τον Ζοάο Φέλιξ
i

Ζοάο Φέλιξ/©Twitter

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυξάνει την προσφορά για τον Ζοάο Φέλιξ

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:25 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να αποκτήσουν άμεσα ως δανεικό τον Πορτογάλο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Relevo», οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 4 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν. Επιπλέον είναι προτίθενται να καλύψουν το σύνολο των αποδοχών του μέχρι εκείνο το διάστημα. 

Οι «ροχιμπλάνκος» ζητούν στα κοντά στα 12 εκατ. ευρώ προκειμένου να ανάψουν το... πράσινο φως για την μετακίνηση. Η αρχική προσφορά της Γιουνάιτεντ ανερχόταν στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή οι Άγγλοι ανέβηκαν κατά ένα εκατομμύριο αλλά το ποσό απέχει πολύ από αυτό που ζητεί η ισπανική ομάδα. 

Ο Ζοάο Φέλιξ έμεινε εκτός αποστολής της Ατλέτικο Μαδρίτης στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Οβιέδο. Η ομάδα του επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση. Ο Ζοάο Φέλιξ αποτελεί στόχο και άλλων ομάδων εντός και εκτός Αγγλίας, που γνωρίζουν ότι οι σχέσεις του με τον προπονητή του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι κάκιστες. Ποντάρουν στο γεγονός ότι η διοίκηση της Ατλέτικο θα πουλήσει τον παίκτη για να στηρίξει τον Αργεντινό τεχνικό. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λίγα χρήματα.