Η μάχη της επιβίωσης: Το πρόγραμμα των play outs μέχρι το φινάλε και οι έξι ομάδες που κινδυνεύουν

Λεβαδειακός - Ιωνικός

i

© Intime

Η μάχη της επιβίωσης: Το πρόγραμμα των play outs μέχρι το φινάλε και οι έξι ομάδες που κινδυνεύουν

Η μάχη για τη σωτηρία στα play offs θα είναι μεγάλη κι άκρως ανταγωνιστική μέχρι το τέλος, ενώ τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, οι έξι από τις οκτώ ομάδες έχουν μπει σε... μπελάδες και θα παλέψουν για τη σωτηρία.

Το ενδιαφέρον στη φετινή Super League επικεντρώνεται στις πρώτες θέσεις, εκεί που γίνεται «σκοτωμός», καθώς λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε και δεν έχει κριθεί τίποτα σε ότι αφορά την πρωτιά, τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και τη μάχη της πέμπτης θέσης μεταξύ του Βόλου και του Άρη.

Μπορεί όλα τα φώτα να πέφτουν εκεί, όμως και η μάχη της παραμονής, για την οποία θα παλέψουν οι Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, Λαμία και Λεβαδειακός μέχρι το τέλος είναι αρκετά ενδιαφέρον, με αυτές τις έξι ομάδες να έχουν μπει σε... μπελάδες.

Την περασμένη αγωνιστική, ο Λεβαδειακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ιωνικό στη ματσάρα της Βοιωτίας (2-2), ο Αστέρας Τρίπολης επίσης απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (1-1), η Λαμία επέστρεψε στις νίκες με τη δύσκολη εντός έδρας επικράτηση κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος είχε χτίσει ένα αρνητικό σερί, πήρε την πρώτη του νίκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι στον Παναιτωλικό (3-2).

Η Λαμία με τον Βόκολο ξεπέρασε τους βαθμούς που είχε με Φέστα, Παντελίδη σε τριπλάσια παιχνίδια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:28 - 23.04.2023

Η Λαμία με τον Βόκολο ξεπέρασε τους βαθμούς που είχε με Φέστα, Παντελίδη σε τριπλάσια παιχνίδια

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέλαβε τη Λαμία σε δύσκολη θέση και την έχει βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη με περισσότερους βαθμούς, στο 1/3 των αγώνων που είχαν οι προκάτοχοί του Φέστα και Παντελίδης.

Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτού του μίνι πρωταθλήματος με 23 πόντους, έχοντας από πάνω της Ιωνικό με 25, τη Λαμία με 26 και τον «Άγιαξ της Ηπείρου» με 27. Πλέον, σε μπελάδες έχουν μπει και οι Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, οι οποίοι ισοβαθμούν στους 29 πόντους κι έχοντας μειώσει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, η μάχη για τη σωτηρία θα είναι άκρως αμφίρροπη, ενώ να θυμίσουμε πως τη φετινή σεζόν οι δύο τελευταίες ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας και δεν θα υπάρχουν αγώνες μπαράζ όπως τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το πρόγραμμα των play outs μέχρι το τέλος της σεζόν:

5η αγωνιστική (29/4)
19:15 Αστέρας Τρίπολης - Λαμία
19:15 Ατρόμητος - ΟΦΗ
19:15 Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
19:15 Παναιτωλικός - Λεβαδειακός

6η αγωνιστική (6/5)
20:00 Ατρόμητος - Παναιτωλικός
20:00 ΟΦΗ -Ιωνικός
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
20:00 Λαμία - Λεβαδειακός

7η αγωνιστική (13/5)
20:00 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
20:00 Ιωνικός - Λαμία
20:00 Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα
20:00 Παναιτωλικός - ΟΦΗ