«Η μεταγραφή του Πούχατς στον Παναθηναϊκό οριστικοποιείται τις επόμενες μέρες»
i

Πούχατς / © PrntScrn

«Η μεταγραφή του Πούχατς στον Παναθηναϊκό οριστικοποιείται τις επόμενες μέρες»

Sportal newsroom 16:24 - 28.12.2022

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τιμοτέους Πούχατς, σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο, Τόμας Βλοντάρτσικ

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιμοτέους Πούχατς, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλοντάρτσικ. Ο ίδιος, μέσω προσωπικού του λογαριασμού στα social media, ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής της Ουνιόν Βερολίνου θα πάρει μεταγραφή για την Ελλάδα και τους «πράσινους».

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ έκανε γνωστούς και τους όρους που θα περιλαμβάνει το συμβόλαιο, υποστηρίζοντας πως ο αριστερός μπακ της γερμανικής ομάδας θα μετακινηθεί στο «τριφύλλι» με μορφή δανεισμού, ο οποίος ωστόσο θα περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς από την μεριά του Παναθηναϊκού. 

Επιπλέον, η «Equipe» νωρίτερα είχε κάνει γνωστή την τιμή που έχει ζητήσει η Ουνιόν για τον Πούχατς, από τη γαλλική Στρασμπούρ, που επίσης ενδιαφέρεται έντονα για τον Πολωνό αριστερό μπακ. Δημοσίευμα της γνωστής εφημερίδας υποστήριζε ότι η γερμανική ομάδα θέλει 3,5 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει στη Στρασμπούρ. Ένα ποσό που δύσκολα φαίνεται να μπορεί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός και ως εκ τούτου για αυτό επιλέγει την μοφή δανεισμού.