Ο μάνατζερ του Τζάχανμπαχς στο SPORTAL: «Έχουμε πρόταση από Παναθηναϊκό και μας ενδιαφέρει»
i

O Αλιρέζα Τζάχανμπαχς - ©Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images/Ideal Images

Ο μάνατζερ του Τζάχανμπαχς στο SPORTAL: «Έχουμε πρόταση από Παναθηναϊκό και μας ενδιαφέρει»

Κώστας Τόπας 10:00 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 05.09.2023

Ο μάνατζερ του Αλιρέζα Τζάχανμπαχς, Αμίρ Χασεμί μίλησε στο SPORTAL για την πρόταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, για τον 29χρονο Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ.

Το μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρό του, τον διεθνή Ιρανό εξτρέμ της Φέγενορντ, Αλιρέζα Τζάχανμπαχς, ο οποίος πρόσφατα αγωνίστηκε με την χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με την Φέγενορντ, μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο SPORTAL ο μάνατζερ του, ο Τζάχανμπαχς είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός μας έχει καταθέσει πρόταση. Εχουμε μιλήσει αρκετές φορές με τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο Τζάχανμπαχς ενδιαφέρεται για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό. Προέκυψε και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν έχουμε μιλήσει μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο SPORTAL ο Αμίρ Χασεμί, μάνατζερ του Τζάχανμπαχς.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 η Μπράιτον χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για αποκτήσει τον Τζάχανμπαχς, καθώς δαπάνησε 18 εκατομμύρια ευρώ πριν ο Ιρανός επιστρέψει στην Ολλανδία για χάρη της Φέγενορντ το καλοκαίρι του 2021. Με το σύλλογο του Ρότερνταμ μετρά 57 συμμετοχές, 10 γκολ και 7 ασίστ.