Γιοβάνοβιτς: «Με τον Ιωνικό υπήρξε μία χαλαρότητα - Επικίνδυνος ο ΟΦΗ»
i

Ιβάν Γιοβάνοβιτς / © Intime

Γιοβάνοβιτς: «Με τον Ιωνικό υπήρξε μία χαλαρότητα - Επικίνδυνος ο ΟΦΗ»

Sportal newsroom 22:53 - 27.12.2022

Επικίνδυνο χαρακτήρισε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΟΦΗ στη κατάμεστη Λεωφόρο, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας πριν το παιχνίδι, χαρακτήρισε επικίνδυνους τους Κρητικούς, ενώ αναφέρθηκε και στο ατυχές αποτέλεσμα που είχε η ομάδα του την περασμένη αγωνιστική

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου στην COSMOTE TV

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό η ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησε ευκαιρία για να «καθαρίσει» το ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην μοναδική φάση του αντιπάλου στο παιχνίδι. Υπήρχε, μια χαλαρότητα και μια επιθυμία να βγούμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, χάνοντας κάπως τη συγκέντρωση μας στο ανασταλτικό κομμάτι».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι μια ομάδα που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον πρώτο γύρο με τραυματισμούς και έλλειψε ο ρυθμός από κάποιους παίκτες, αλλά παραμένει μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που πέρυσι έκαναν εξαιρετική πορεία. Επίσης είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας και μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν της δώσεις χώρους».