«Η Πάφος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Αγκιμπού Καμαρά»

Αγκιμπού Καμαρά

i

©Intime

«Η Πάφος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Αγκιμπού Καμαρά»

Σύμφωνα με το «protathlima.com» η Πάφος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Αγκιμπού Καμαρά.

Η Πάφος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με το «protathlima.com». 

Επίσης η κυπριακή ιστοσελίδα αναφέρει ότι «οι δυο διοικήσεις έχουν πολύ καλές σχέσεις τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείεται να κλείσει και αυτή η συμφωνία», μετά από αυτήν του Μαμαντού Κανέ.

Την περσινή σεζόν ο Καμαρά είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 26 αγώνες πρωταθλήματος, 10 αγώνες του Europa League και 2 στα προκριματικά του Champions League. Φέτος ωστόσο η πορεία του δεν ήταν η ίδια για τον Ολυμπιακό, αφού έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε 6 ματς της Super League, 3 του Europa και 1 στα προκριματικά του Champions League. 

Θυμίζουμε ότι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είχε δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο, καθώς ο Καμαρά δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Αγκιμπού Καμαρά υπέγραψε στους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2021. Πέρυσι ήταν από τις ευχάριστες αποκαλύψεις της ομάδας του Πειραιά, η οποία του έχει προσφέρει τετραετές συμβόλαιο.