Η πιο δύσκολη απόφαση του Κεσί

Φρανκ Κεσί

i

Κεσί / screenshot via Twitter

Η πιο δύσκολη απόφαση του Κεσί

Ο Φρανκ Κεσί θα πάει στην προετοιμασία με την Μπαρτσελόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και δεν έχει καθορίσει το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Φρανκ Κεσί βρίσκεται σε ένα χάος με το μέλλον του. Ο Ιβοριανός μέσος θέλει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, αλλά γνωρίζει ότι θα έχει λίγα λεπτά συμμετοχής. 

Ο ανταγωνισμός στον χώρος της μεσαίας γραμμής είναι τεράστιος με την άφιξη του Γκουντογκάν και με την πρόβλεψη της μεταγραφής δύο ακόμη, του Οριόλ Ρομέου και ενός άλλου, σύμφωνα με τα λόγια του προέδρου του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα. 

Η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία 

Και ο Τσάβι του το έχει πει. Χωρίς δράμα. Αλλά αυτό είναι που υπάρχει και το να κάθονται στον πάγκο οι Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκάβι και Γκουντογκάν μοιάζει πολύ απίθανο. Και ότι αν παίζουν με τέσσερις μέσους, γιατί αν το κάνουν με τρεις, έτσι ώστε να μπει ένας επιθετικός, οι πιθανότητες μειώνονται ακόμη περισσότερο. Και, ταυτόχρονα, ο Κεσί έχει λάβει μια ιλιγγιώδη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. 

Συγκεκριμένα η Αλ Χιλάλ του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Παίζοντας στην Ευρώπη 

Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε κάτι περισσότερο, αλλά υπάρχουν ήδη ποσά για την πώληση του παίκτη λαμβάνοντας υπόψη ότι την περασμένη σεζόν ήρθε δωρεάν. Το πρόβλημα για τον Κεσί είναι ότι η οικονομική προσφορά είναι ανυπέρβλητη, αλλά εξακολουθεί να μην θέλει να «υποχωρήσει» στην Σαουδική Αραβία. Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι σε θέση να παίξει σε μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα που παλεύει για όλους τους τίτλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θέλει να βιαστεί και ανέχεται την απόφασή του.

Αυτή τη στιγμή, είναι στη λίστα των παικτών που την Τετάρτη (19/7) θα πάρουν το αεροπλάνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες για την προετοιμασία δύο εβδομάδων της ομάδας στην οποία θα έχει τέσσερις φιλικούς αγώνες. Η ιδέα είναι ότι πηγαίνει στην προετοιμασία και στη συνέχεια αποφασίζει για το μέλλον του.

Έφυγε από τη Μίλαν για την Μπαρτσελόνα 

Η Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι περνούσε μια πολύ περίπλοκη κατάσταση και έπρεπε να καταφύγει σε παίκτες που ήρθαν με μηδενικό κόστος, όπως ήταν η περίπτωσή του αφήνοντας τη Μίλαν στην οποία ήταν ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες. Και αυτό το στοίχημα τον καθιστά άξιο σεβασμού για την απόφαση που θα πάρει τις επόμενες εβδομάδες. 

Σε 223 συμμετοχές με τους «Ροσονέρι», είχε σκοράρει 37 τέρματα, ενώ τη περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Μίλαν μετά από έντεκα χρόνια.