Η χαλαρή απογευματινή προπόνηση και τα δεδομένα για τον πολυπόθητο στόπερ: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Παναθηναϊκός

Η χαλαρή απογευματινή προπόνηση και τα δεδομένα για τον πολυπόθητο στόπερ: Ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την Αυστρία (vid)

Sportal newsroom 00:00 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 03.07.2023

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Αυστρία, Μπάμπης Τσιμπίδας, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει τους παίκτες του για τη σεζόν 2023-24. Μετά το ρεπό του Σαββάτου, όπου οι «πράσινοι» επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της χώρας, Βιέννη και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης, την Κυριακή (2/7) επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το Sportal βρίσκεται στην Αυστρία και ο απεσταλμένος μας, Μπάμπης Τσιμπίδας, σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλα όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να συμβούν στο μέρος που θα βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού έως και τις 10 Ιουλίου.

Η χαλαρή απογευματινή προπόνηση με δίτερμα, το κεφάλαιο Τροστ-Έκονγκ και τα δεδομένα για την περίπτωση στόπερ, που έχει καθυστερήσει αρκετά...

Δείτε αναλυτικά τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal, Μπάμπη Τσιμπίδα:

Φιλική τεσσάρα η αντίπαλος του Παναθηναϊκού Ντνίπρο-1 επί της Χουστ

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα φιλικά ματς πέτυχε η Ντνίπρο-1.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό του Champions League λύγισε στο στάδιο «Avangard» με 4-1 τη Χουστ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ουκρανίας. Ουσιαστικά ήταν ένα ακόμα ξεμούδιασμα για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, αφού η Χουστ δεν είναι μεγάλης δυναμικότητας.

Στο 23’ ο Κογκούτ από ασίστ του Χουτσουλιάκ άνοιξε το σκορ και στο 35’ ο Γκορμπούνοφ από πάσα του Μπλάνκο πέτυχε το 2-0. Η Ντνίπρο-1 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με αρκετές αλλαγές, έπεσε η απόδοσή της και η Χουστ μείωσε στο 75’ με τον Λούτσιβ.

Η Νντίπρο-1 βρήκε δύο ακόμα γκολ πριν το φινάλε. Στο 82’ ο Κιβίντα από πάσα του Πάσιτς σημείωσε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 87’ ο Ζντάνοφ από ασίστ του Βάλεφ.