Η Χιμνάσια άρχισε να τακτοποιεί τις οικονομικές της εκκρεμότητες με τον Ολυμπιακό

Φράνκο Σολδάνο

i

© Intime

Η Χιμνάσια άρχισε να τακτοποιεί τις οικονομικές της εκκρεμότητες με τον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:15 - 31.03.2023

Τις οφειλές της προς τον Ολυμπιακό άρχισε να ξεχρεώνει η Χιμνάσια, σχετικά με τη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο, πληρώνοντας μέρος των χρεών της με σκοπό να κάνει μεταγραφές.

Τον Φεβρουάριο του 2022 η Χιμνάσια απέκτησε τον Σολδάνο με μορφή δανεισμού, ωστόσο τελικά η ίδια αποφάσισε να τον αποτκήσει αργότερα με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό δίνωντας ως αντάλλαγμα ένα ποσό ύψους 300 χιλ. ευρώ. Εντούτοις η ίδια δεν τήρησε τις οικονομικές της υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Η λύση όμως φαίνεται πως βρέθηκε αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Info Arenales» ο σύλλογος από την Αργεντινή μπήκε σε μία οικονομική ισορροπία, με στόχο να της επιτραπεί και πάλι να κάνει μεταγραφές. 

Πιο αναλυτικά, το κλαμπ της Professional Football League πρόσφερε στους «ερυθρόλευκους» 125.000, ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, η ομάδα του επιθετικού φαίνεται να έχει φτιάξει ένα οικονομικό πλάνο με τους Πειραιώτες, μέσω του οποίου θα τους ξεχρεώσουν σε διάστημα εννέα μηνών.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Σολδάνο το 2019 όμως ο παίκτης δεν κατάφερε ποτέ να αφομοιωθεί ποτέ στην ομάδα και η θητεία τελικά δεν ήταν αυτή που περίμενε. Ο ίδιος φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» μόλις εννέα φορές, εκ των οποιο σκόραρε μόνο τις δύο.