Η ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς Κοτάρσκι

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

O Ντομινίκ Κοτάρσκι/©ΙΝΤΙΜΕ

Η ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς Κοτάρσκι

Μάνος Τσαλγατίδης 23:35 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 22.02.2023

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα χωρίς τον Κοτάρσκι.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του μια από τις μεγάλες «σταθερές» της φετινής ομάδας, τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, που θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας του, μετά τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών.

Ο Κροάτης πορτιέρο αποκτήθηκε με μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι από την Γκόριτσα, και άμεσα πήρε τα γάντια του βασικού, συμβάλλοντας καταλυτικά μεταξύ άλλων στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού του Δικεφάλου από την πίσω ζώνη, με την εξαιρετική του ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 29  παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έπαιξε μόλις σε δύο.

Στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καλαμάτα όπου έμεινε εκτός για να πάρει χρόνο ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που σημαδεύτηκε το τελικό 2-2 από το τεράστιο λάθος του VAR, καθώς μέτρησε γκολ- οφσάιντ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ήταν και η πρώτη του «αναγκαστική» απουσία, καθώς ταλαιπωρούνταν από ίωση που τον κράτησε εκτός, με τον Σέρβο πορτιέρο να τον αντικαθιστά.

Ο Κοτάρσκι στα 27 παιχνίδια που αγωνίστηκε κράτησε την εστία του απαραβίαστη στα 15, ενώ έχει δεχθεί 17 τέρματα στο ίδιο διάστημα.

Στα δύο που ο Ζίβκοβιτς πήρε τη θέση του, είχε μια ανέπαφη εστία, κόντρα στην Καλαμάτα, και παθητικό δύο γκολ στην Τρίπολη.

Ο Σέρβος πορτιέρο ετοιμάζεται για την τρίτη του φετινή συμμετοχή, και δεύτερη στο πρωτάθλημα, με στόχο να βοηθήσει τον Δικέφαλο να φύγει αλώβητος από μία δύσκολη έδρα, και έναν αντίπαλο που έχει κάνει και φέτος «ζημιές» στους μεγάλους.