Κίνδυνος αποβολής του Ηρακλή από το πρωτάθλημα - Απορρίφθηκε η αίτηση επανεξέτασης της υπόθεσης Μάρα
i

©intime

Κίνδυνος αποβολής του Ηρακλή από το πρωτάθλημα - Απορρίφθηκε η αίτηση επανεξέτασης της υπόθεσης Μάρα

Sportal newsroom 12:17 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 27.09.2023

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέρριψε την επανεξέταση που ζήτησε ο Ηρακλής για την υπόθεση του Μπόγκταν Μάρα και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι σε κίνδυνο.

Σε νέους μπελάδες έχει μπει πάλι ο Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ζητήσει την επανεξέταση της υπόθεσης Μάρα, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την απέρριψε. Αυτή η απόφαση έχει αποτέλεσμα τον κίνδυνο αποβολής του από το πρωτάθλημα της Super League 2

Ενώ την ίδια ώρα καλείται να πληρώσει 200.000 ευρώ, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Απορρίπτει –κατά πλειοψηφία– την αίτηση ανάκλησης – επανεξέτασης – επανασυζήτησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής κατά του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan Mara και της υπ’ αριθμ. 144/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ». 

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Ηρακλή. Κι αυτό γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να πάρει άδεια λειτουργίας για το Καυτατζόγλειο, στο οποίο εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται. Κάπως έτσι ο «γηραιός» καλείται να βρει νέα έδρα.

Ο Ηρακλής αρχικά είχε βρει λύση, με το γήπεδο του Κιλκίς να ήταν το επικρατέστερο σενάριο για να αγωνιστεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ωστόσο το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις και κάπως έτσι ούτε αυτό πήρε άδεια. Αν δεν βρεθεί γήπεδο τότε η Λίγκα θα αναγκαστεί να ορίσει εκείνη το που θα παίζει η ομάδα, από αυτά που είναι διαθέσιμα στην κατηγορία της,