Η ΑΕΚ τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη με τον «Χρυσό Δικέφαλο Αετό» και το λάβαρο του συλλόγου

Η ΑΕΚ τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη με τον «Χρυσό Δικέφαλο Αετό» και το λάβαρο του συλλόγου

Κώστας Τσίλης 07:23 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 17.04.2024

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη είχε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και του παρέδωσε το μετάλλιο της Τιμής «Χρυσός Δικέφαλος Αετός» αλλά και το λάβαρο του συλλόγου

Η φράση του Οικουμενικού Πατριάρχη «για την ΑΕΚ που είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν», είναι ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ, στα γενέθλια των 100 χρόνων του συλλόγου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κυρίου Βαρθολομαίου στην Αθήνα, υπήρξε συνάντηση χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το μέλλον της ΑΕΚ, δεν κρέμεται πλέον από ένα αποτέλεσμα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

01:30 - 16.04.2024

Το μέλλον της ΑΕΚ, δεν κρέμεται πλέον από ένα αποτέλεσμα

Η ΑΕΚ έχει ακόμα απολύτως στα χέρια της τον τίτλο, πρέπει να τον κατακτήσει γιατί έχει υψηλότερα ταβάνια, αλλά αυτό που φάνηκε και το περασμένο Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πως το μέλλον της πια, δεν κρέμεται από ένα σουτ ή ένα ματς - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τιμήθηκε από την ΑΕΚ και παρέλαβε από τον διοικητικό της ηγέτη το Μετάλλιο της Τιμής «ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός», όπως και και το λάβαρο του συλλόγου. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της ΑΕΚ και ο κύριος Βαρθολομαίος ενημερώθηκε για όλα όσα έχουν γίνει ήδη αλλά και πρόκειται να γίνουν στο πλαίσιο των εορτασμών της.

Επίσης από την συζήτηση δεν απουσίασαν και οι λεπτομέρειες για το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού, που ήδη έχει ανοίξει τις πύλες του, αλλά και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα εγκαινιαστεί το προσεχές Σάββατο. Ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε την ευκαιρία να εκφράσει προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη δωρεά του προκειμένου να κατασκευασθεί το Ιερόν Σκευοφυλάκιον (Μουσείο) του Πατριαρχείου.

Tags: