Όταν οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ σταματούν, ο Λιούμπιτσιτς... συνεχίζει (vid)

Λιούμπιτσιτς

i

Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς/©intime

Όταν οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ σταματούν, ο Λιούμπιτσιτς... συνεχίζει (vid)

Κώστας Τσίλης 00:39 - 16.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:39 - 16.04.2024

Η δουλειά του Λιούμπιτσιτς στο χθεσινό ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, δεν τελείωσε με το σφύριγμα της λήξης και το Sportal έχει τα... πειστήρια

Για την ποιότητα και την κλάση του, ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του στην ΑΕΚ. Άλλωστε το έκανε και στο χθεσινό ματς με τον Άρη, καθώς στο διάστημα που αγωνίστηκε ως αλλαγή, φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλον στο γήπεδο και είχε εξαιρετική εικόνα.

Όμως χθες έδειξε ο Κροάτης μέσος και κάτι ακόμα. Το πάθος του και την προσήλωση του στην δουλειά αλλά και στην βελτίωση του. Ο Λιούμπιτσιτς ήταν ο μοναδικός για τον οποίο η δουλειά στο ματς με τον Άρη, δεν τελείωσε με το σφύριγμα της λήξης. Παρέμεινε μέσα στο γήπεδο ο Κροάτης μέσος, αλλά όχι μόνο για να χαιρετήσει τον κόσμο.

Μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ανταπέδωσε στην κερκίδα το θερμό χειροκρότημα. Όμως στη συνέχεια δεν έφυγε για τα αποδυτήρια. Παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε σπριντ από την μια άκρη του γηπέδου στην άλλη. Παρότι ήδη είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι για πάνω από 20 λεπτά. Κάτι που δείχνει την μενταλιτέ του Λιούμπιτσιτς.