Η Λεωφόρος ταιριάζει... κουτί στον Ζίβκοβιτς

Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Η Λεωφόρος ταιριάζει... κουτί στον Ζίβκοβιτς

Μάνος Τσαλγατίδης 16:10 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 31.03.2024

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα έλεγε κανείς πως μετά την Τούμπα έχει ως αγαπημένο γήπεδο την έδρα του Παναθηναϊκού.

Δυνατό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ σήμερα Κυριακή 31/3, καθώς ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Offs της Super League.

Aυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο εν λόγω γήπεδο τη φετινή σεζόν, με τους «ασπρόμαυρους» να τα έχουν ζήσει όλα, αφού μετράνε μια ισοπαλία με ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό από τον Παναθηναϊκό, μια νίκη στην κανονική διάρκεια, και έναν αποκλεισμό στα πέναλτι, καθώς το ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο είχε λίγο από όλα.

Ένας ποδοσφαιριστής που βάσει αριθμών απολαμβάνει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Δικεφάλου στη Λεωφόρο είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει κοντραριστεί συνολικά 18 φορές στην καριέρα του με τον Παναθηναϊκό μετρώντας επτά νίκες, ισάριθμες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες απέναντι στους «πράσινους».

Μάλιστα, ο 27χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» σε αυτές τις 18 μονομαχίες έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τέσσερις φορές με το εντυπωσιακό να είναι πως οι τρεις από αυτές είναι στην έδρα του Παναθηναϊκού!

Το πρώτο τέρμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήρθε τη σεζόν 2022-2023 στη νίκη του ΠΑΟΚ με 0-3, ενώ το επόμενο τέρμα του είναι τη φετινή σεζόν στο 2-2 της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Ο Σέρβος βρήκε δίχτυα και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.