Η Μίλαν «καθάρισε» τη Μόντσα από το πρώτο ημίχρονο και ξέφυγε στη βαθμολογία από τη Νάπολι

Η Μίλαν «καθάρισε» τη Μόντσα από το πρώτο ημίχρονο και ξέφυγε στη βαθμολογία από τη Νάπολι

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:29 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 17.12.2023

Χάρη στα τέρματα των Ράιντερς (3'), Σίμιτς (41') και Όκαφορ (76'), η Μίλαν επικράτησε στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μόντσα, για την 16η αγωνιστική της Serie A.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Μίλαν, η οποία επικράτησε στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μόντσα με 3-0, για την 16η αγωνιστική της Serie A. 

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, ενώ η Μόντσα βρίσκεται στην 11η θέση με 21 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ολιβιέ Ζιρού πήρε τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ντι Γκρεγκόριο. 

Ωστόσο στο επόμενο λεπτό οι «ροσσνέρι» πήραν το προβάδισμα με τον Τιζάνι Ράιντερς. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα φανταστικό γκολ απέναντι στη Μόντσα, όταν στο 3ο λεπτό πήρε την μπάλα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, πήρε μαζί του τη μισή άμυνα των φιλοξενούμενων και με καταπληκτικό σουτ με το «μυτάκι» πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ντι Γκρεγκόριο για το 1-0 των «ροσονέρι».  

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 41ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ζαν Κάρλο Σίμιτς. Ο Ράφαελ Λεάο βρήκε τον Σέρβο και με σουτ από το όριο της περιοχής έκανε το 2-0 για τη Μίλαν

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν και τρίτο τέρμα στο 46ο λεπτό με τον Νόα Όκαφορ., ο οποίος με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη Μίλαν που ξέφυγε στη βαθμολογία από τη Νάπολι. Για την Μόντσα ο Γιώργος Κυριακόπουλος αγωνίστηκε βασικός και έγινε αλλαγή στο 54ο λεπτό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (17ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ