Η Μπρίστολ Σίτι πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Γουέστ Χαμ -  Πρόκριση για τη Γουλβς στην παράταση

Η Μπρίστολ Σίτι πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Γουέστ Χαμ - Πρόκριση για τη Γουλβς στην παράταση

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:20 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:41 - 17.01.2024

Η Γουέστ Χαμ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπρίστολ Σίτι και έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Αγγλίας. Η Γουλβς πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού επί της Μπρέντφορντ στη παράταση με 3-2.

Νωρίς έλαβε τέλος η πορεία της Γουέστ Χαμ στο φετινό Κύπελλο Αγγλίας. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 1-0 από την Μπρίστολ Σίτι στη ρεβάνς του 1-1 στο Λονδίνο και έμεινε εκτός συνέχειας. 

Ο σύλλογος της Championship θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Νότιγχαμ Φόρεστ ή Μπλάκπουλ

Το τέρμα του Κόνγουεϊ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αυτό που έκρινε το ματς, με την αποβολή του Μπενραχμά στο 51ο λεπτό να διευκολύνει το έργο της Μπρίστολ Σίτι. 

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι παρέμεινε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου. Βασικός για τα σφυριά αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος.

ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 

Γουλβς και Μπρέντφορντ δεν μπόρεσαν να εξουδετερώσουν η μια την άλλη ούτε στα πρώτα 90 λεπτά του επαναληπτικού του «Μολινό», όπου αρχικά έμειναν στην ισοπαλία 2-2, με την ομάδα του Ονίλ να παίρνει τελικά την πρόκριση στην παράταση με λυτρωτή τον Κούνια

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με τον Κόλινς, ενώ στο 36ο λεπτό ο Σεμέδο έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους.   

Η Μπρέντφορντ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 52ο λεπτό με τον Μωπαί. Ωστόσο οι λύκοι δεν είπαν την τελευταία τους λέξη και στο 72ο λεπτό ισοφάρισαν ξανά με τον Φράιζερ. Το τελικό 3-2 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε ο Κούνια στην παράταση για τη Γουλβς.