Κοντά στην Μπρέντφορντ ο Ρεγκιλόν

Σέρχιο Ρεγκιλόν

i

© PrtScr

Κοντά στην Μπρέντφορντ ο Ρεγκιλόν

Πάνος Κορομηλάς 22:14 - 16.01.2024

Τότεναμ και Μπρέντφορντ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Σέρχιο Ρεγκιλόν, ως το τέλος της σεζόν.

Στη Μπρέντφορντ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρχιο Ρεγκιλόν μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ. Στη συμφωνία των δύο ομάδων, δεν έχει μπει οψιόν αγοράς, με τον παίκτη να επιστρέφει στα «σπιρούνια» το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν είναι στα βασικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου, μετά την επιστροφή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα του Τόμας Φρανκ, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Το πρώτο μισό της σεζόν δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον ίδιον. Αγωνίστηκε σε 12 ματς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έπεισε τον Έρικ τεν Χαχ με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα διακοπής του δανεισμού του. 

Η Μπρέντφορντ κινήθηκε για την απόκτησή του θέλοντας να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Ρίκο Χένρι, που αποτελεί τη βασική επιλογή του Φρανκ, είναι εκτός εδώ και καιρό λόγω ρήξης του προσθίου χιαστού, ενώ και ο Άαρον Χίκεϊ ταλαιπωρείται από τραυματισμό από τις αρχές Νοεμβρίου.