Η πιο περίεργη μεταγραφή στην ιστορία: Ομάδα από την Πορτογαλία απέκτησε έναν 45χρονο επιθετικό ο οποίος είναι κουνιάδος με την Πάρις Χίλτον

Η πιο περίεργη μεταγραφή στην ιστορία: Ομάδα από την Πορτογαλία απέκτησε έναν 45χρονο επιθετικό ο οποίος είναι κουνιάδος με την Πάρις Χίλτον

Κώστας Τόπας 10:17 - 02.02.2024

Ομάδα από την δεύτερη κατηγορίας Πορτογαλίας, προχώρησε σε μία από τις πιο απίθανες και ασυνήθιστες μεταγραφές που έχει δει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, καθώς απέκτησαν τον κουνάδιο της Πάρις Χίλτον, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της αγοράς που έκλεισε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήταν η υπογραφή από τη Λανκ Βιλαβερντένσε, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας.

Η εφημερίδα «Record» αναφέρει ότι η Βιλαβερντένσε απέκτησε τον Κάρτνεϊ Ρόιμ. Πρόκειται για έναν 45χρονο Αμερικανό επιχειρηματία που δεν υπήρξε ωστόσο ποτέ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ο οποίος φημίζεται ότι είναι κουνιάδος της Πάρις Χίλτον. Αυτή η μεταγραφή από πλευράς της πορτογαλικής ομάδας θεωρείται μια από τις πιο απίθανες και ασυνήθιστες που έχει δει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ο Κάρτνεϊ Ρόιμ, ο οποίος έπαιξε μόνο μία σεζόν κολεγιακό ποδόσφαιρο για τους Columbia Lions στα τέλη της δεκαετίας του '90, έχει αποκτηθεί για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Βιλαβερντένσε.

Στον επιχειρηματικό κόσμο ο Κάρτνεϊ Ρόιμ, ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 35 εκατ. ευρώ, απολαμβάνει μεγάλο κύρος μετά την ίδρυση της επενδυτικής εταιρείας M13. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της πορτογαλικής ομάδας είναι αδερφός του Κάρτνεϊ Ρόιμ,, συζύγου της εκατομμυριούχου των media, Πάρις Χίλτον. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Tags: