Η Τούμπα πάλι θα είναι καζάνι

Η Τούμπα πάλι θα είναι καζάνι

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Μπριζ έγιναν... καπνός!

Καζάνι για ακόμα μια φορά θα είναι Τούμπα, αφού τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ κυκλοφόρησαν το πρωί της Τρίτης (16/4) και μέσα σε ελάχιστες ώρες... εξαφανίστηκαν, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να στέκονται δυναμικά δίπλα στην ομάδα, στην προσπάθεια μιας ακόμα μεγάλης ευρωπαϊκής ανατροπής, για τνη ιστορική πρόκριση στην τετράδα του Conference League.

Όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια έγιναν... καπνός, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει επισήμως το sold out, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι στην Τούμπα θα δώσουν το παρών και οπαδοί της ομάδας του Βελγίου, με την Κλαμπ Μπριζ να αναφέρει σε ανακοίνωση της, πως αναμένεται περισσότεροι από χίλιοι Βέλγοι να κάνουν το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη.

Πρέπει να σημειωθεί, πως η UEFA θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή αναφορικά με τα μέτρα της και ήδη έχει το ματς αρκετά ψηλά. Όχι τόσο για να κριθεί υψηλού κινδύνου, ωστόσο σίγουρα οι παρατηρητές θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί και προσεκτικοί και έχουν ως στόχο να καταγράψουν όσα θα δουν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα με ανάρτηση της στο δημοφιλές social media X έκανε γνωστό το sold out για το παιχνίδι με την Μπριζ.