Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Ιβάν Σαββίδη για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ιβάν Σαββίδης

i

© intime

Σπουδαία πρωτοβουλία από τον Ιβάν Σαββίδη για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Μάνος Τσαλγατίδης 13:19 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 09.10.2023

Η σπουδαία πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη με αφορμή ένα ποσό που ήταν να λάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της Super League και η στήριξη στους πλημμυροπαθείς.

Για ακόμη μία φορά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο με αφορμή ένα ποσό που ήταν να λάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της Super League. Συγκεκριμένα, στην τελευταία συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και ο τρόπος που θα κατανεμηθεί αποζημίωση από παλιότερη χορηγία. 

Υπήρξε αίτημα των μικρότερων ΠΑΕ να λάβουν και το ποσοστό των μεγαλύτερων, με τον ΠΑΟΚ να επιφυλάσσεται. Κατόπιν επαφής του Μάκη Γκαγκάτση με τον Ιβάν Σαββίδη, αποφασίστηκε να απορριφθεί το αίτημα, καθώς τα χρήματα που θα λάβει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στους πληγέντες του Βόλου - Η Σουρωτή έστειλε 32.000 φιάλες νερού στους πλημμυροπαθείς

Να θυμίσουμε πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είχε δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο όταν η Θεσσαλία είχε βυθιστεί στο νερό, λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Με αφορμή λοιπόν τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις στον Βόλο, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση. Όπως έγινε γνωστό, η Σουρωτή η οποία ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, είχε στείλει σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου 32.000 μπουκάλια νερό για τους πληγέντες στη Μαγνησία. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί με συνέπεια, η εταιρεία ΣΟΥΡΩΤΗ, πράττοντας το ελάχιστο, αποστέλλει περισσότερες από 32.000 φιάλες νερό ΥΔΩΡ 1,5 λίτρο οι οποίες, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, θα μοιραστούν στους πληγέντες. Η Φρίντα Μελετίδη, CEO της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Για μία ακόμα φορά με τη δωρεά αυτή, η ΣΟΥΡΩΤΗ δίνει ελπίδα και κυρίως το μήνυμα ότι βρίσκεται αρωγός στο πλευρό των ανθρώπων οι οποίοι δοκιμάστηκαν από την μανία της φύσης. Θέλουμε σαν εταιρεία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βόλου για την συνεργασία και ευχόμαστε άμεση αποκατάσταση στους πληγέντες».