Στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στους πληγέντες του Βόλου - Η Σουρωτή έστειλε 32.000 φιάλες νερού στους πλημμυροπαθείς

Ιβάν Σαββίδης

i

© Intime

Στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στους πληγέντες του Βόλου - Η Σουρωτή έστειλε 32.000 φιάλες νερού στους πλημμυροπαθείς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:57 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 08.09.2023

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Σουρωτή, στάλθηκαν 32.000 φιάλες νερού στους πλημμυροπαθείς του Βόλου.

Τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι του Βόλου βιώνουν δραματικές στιγμές, λόγω της καταστροφικής πλημμύρας που έπληξε την πόλη της Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, στο έλεος της κακοκαιρίας «Daniel» βρίσκεται η χώρα μας τις τελευταίες μέρες και κυρίως η Θεσσαλία, με τις εικόνες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας να «σοκάρουν».

Μέχρι τώρα οι νεκροί από τη θεομηνία έχουν φτάσει τους τρεις, ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένονται νέες εξελίξεις. Οι κάτοικοι του Βόλου περνάνε τον δικό τους «γολγοθά», παλεύουν μέρα-νύχτα για να σώσουν ότι μπορούν από τις περιουσίες τους.

Η χώρα έχει βυθιστεί στο νερό, ενώ πολλά χωριά της επαρχίας έχουν βουλιάξει, με τους κατοίκους να ανεβαίνουν ακόμα και στις ταράτσες των σπιτιών τους προκειμένου να σωθούν από τις συνθήκες που δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Με αφορμή τις δυσάρεστες εξελίξεις στον Βόλο, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση. Όπως έγινε γνωστό, η Σουρωτή η οποία ανήκει στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, έστειλε σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου 32.000 μπουκάλια νερό για τους πληγέντες στη Μαγνησία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 32.000 φιάλες νερού στάλθηκαν κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας (8/9) και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να φτάσουν στον Βόλο, με σκοπό να διατεθούν στον κόσμο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Δραματική αφήγηση του Παναγιώτη Μωραΐτη στο Sportal: «Δεν υπάρχει νερό και το ρεύμα κόβεται συνεχώς - Οι κάτοικοι του Βόλου πάλευαν για να σώσουν τις περιουσίες τους»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

14:29 - 08.09.2023

Δραματική αφήγηση του Παναγιώτη Μωραΐτη στο Sportal: «Δεν υπάρχει νερό και το ρεύμα κόβεται συνεχώς - Οι κάτοικοι του Βόλου πάλευαν για να σώσουν τις περιουσίες τους»

Τις τελευταίες μέρες η Ελλάδα περνάει δραματικές στιγμές, με την καταστροφική πλημμύρα στον Βόλο να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο επιθετικός των Θεσσαλών Παναγιώτης Μωραΐτης, μίλησε στο Sportal για τον «γολγοθά» που περνάνε οι κάτοικοι στην πόλη της Μαγνησίας, οι οποίοι παλεύουν μέρα-νύχτα για να σώσουν τις περιουσίες τους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί με συνέπεια, η εταιρεία ΣΟΥΡΩΤΗ, πράττοντας το ελάχιστο, αποστέλλει περισσότερες από 32.000 φιάλες νερό ΥΔΩΡ 1,5 λίτρο οι οποίες, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, θα μοιραστούν στους πληγέντες. Η Φρίντα Μελετίδη, CEO της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Για μία ακόμα φορά με τη δωρεά αυτή, η ΣΟΥΡΩΤΗ δίνει ελπίδα και κυρίως το μήνυμα ότι βρίσκεται αρωγός στο πλευρό των ανθρώπων οι οποίοι δοκιμάστηκαν από την μανία της φύσης. Θέλουμε σαν εταιρεία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βόλου για την συνεργασία και ευχόμαστε άμεση αποκατάσταση στους πληγέντες».