Το «κορίτσι του Μουντιάλ» δέχθηκε επίθεση στη Μύκονο από γυναίκα επειδή ο άντρας της την κοιτούσε επίμονα- «Ήθελε να με σκοτώσει»

Ιβάνα Κνολ

i

Ιβάνα Κνολ/©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Το «κορίτσι του Μουντιάλ» δέχθηκε επίθεση στη Μύκονο από γυναίκα επειδή ο άντρας της την κοιτούσε επίμονα- «Ήθελε να με σκοτώσει»

Μαρία Δαλιάνη • 09:47 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Το «κορίτσι του Μουντιάλ» Ιβάνα Κνολ ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από μία άγνωστη γυναίκα κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Μύκονο.

Η πρώην Miss Κροατία, Ιβάνα Κνολ, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από το Μουντιάλ του Κατάρ βρέθηκε στην Ελλάδα και στην Μύκονο προκειμένου να κάνει τις διακοπές της. Ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν τόσο ιδανικά καθώς η Κροάτισσα με μία ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαρισμό στο instagram ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα στο νησί των ανέμων.

Η Ιβάνα Κνολ αναφέρει στην ανάρτηση της πως μία άγνωστη γυναίκα της είχε στήσει...ενέδρα προκειμένου όταν βγει από το μπαρ στο οποίο βρισκόταν με τους φίλους της να της επιτεθεί. Ο λόγος ήταν επειδή ο άντρας της γυναίκας που επιτέθηκε στην Κνολ κοιτούσε επίμονα την εντυπωσιακή Κροάτισσα και για αυτό της επιτέθηκε

Η Κνολ στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν από εδώ και πέρα χρειάζεται να έχει παντού ασφάλεια μαζί της ενώ τόνισε πως αν δεν είχε δύο φίλους της μαζί να την προστατέψουν δεν ήξερε τι θα μπορούσε να συμβεί αφού δέχτηκε απειλές για την ζωή της.

H πρώην Miss Κροατία έγραψε στο πορσωπικό της λογαριασμο: «Yesterday night I was attacked by an unknown woman in her 40s while I was drinking tea with my friends, thinking that I don't need security in this pretty safe country. “The reason she attacked me [was] because her guy looked at me when I entered the bar. She waited alone [for] three hours at the bar for me to finish and go out and attack me. I didn't even [recognise] her at the bar. 

Luckily my two friends caught and kept her away from me, since they didn't want to hurt her.They couldn't handle her because she was so crazy and said [she wanted] 'to kill me'. Good thing the police came and took her into custody, but I'm not telling you this with the intention to tell you a story. I want to ask you, ladies, what the f**k is wrong with you?»

Πιο συγκεκριμενά η Κνολ έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagam: «Χθες το βράδυ δέχθηκα επίθεση από μια άγνωστη γυναίκα γύρω στα 40 , ενώ είχα βγει με τους φίλους μου, νομίζοντας ότι δεν χρειάζομαι ασφάλεια σε αυτή την αρκετά ασφαλή χώρα. 

Ο λόγος που μου επιτέθηκε ήταν επειδή ο άντρας της με κοίταξε όταν μπήκα στο μπαρ. Με περίμενε μόνη για τρεις ώρες στο μπαρ ώστε όταν φύγω να μου επιτεθεί. Δεν την αναγνώρισα καν στο μπαρ. Ευτυχώς οι δύο φίλοι μου την έπιασαν και την κράτησαν μακριά μου, αφού δεν ήθελαν να της κάνουν κακό.

Δεν μπορούσαν να την συγκρατήσουν γιατί μάλλον ήταν τρελή και έλεγε ότι θέλει να με σκοτώσει. Καλά που ήρθε η αστυνομία και την έπιασε, αλλά δεν σας το λέω με σκοπό να σας πω την ιστορία. Θέλω να σας ρωτήσω, κυρίες μου, τι σας συμβαίνει;»