Ξέσπασε σε δάκρυα μπροστά στην Ντιλέτα Λεότα ο Λαουτάρο Μαρτίνες (vid)

Λαουτάρο Μαρτίνες

i

PrtScr

Ξέσπασε σε δάκρυα μπροστά στην Ντιλέτα Λεότα ο Λαουτάρο Μαρτίνες (vid)

Κώστας Τόπας 08:31 - 23.04.2024

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες ξέσπασε σε δάκρυα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μίλαν και την κατάκτηση της Serie A με την Ίντερ.

Κατάκτηση πρωταθλήματος ως αρχηγός και σε ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν. Διπλή και μεγάλη συγκίνηση για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 απέναντι στους «ροσονέρι» και παράλληλα στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας, με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Serie A.

«Δουλέψαμε τόσο σκληρά και υποφέραμε τόσο πολύ», είπε ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ στο μικρόφωνο του «Dazn» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Μας αξίζει αυτή η χαρά. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένειά μου στην Αργεντινή και στα παιδιά μου, Το πιο όμορφο πράγμα που μου έδωσε αυτή η ζωή τώρα θα κλάψω πολύ Βρεθήκαμε σε μια κατάσταση που δεν είχε ξαναγίνει, έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε».

«Αυτή η γωνία δεν με βοηθάει», τι είπαν οι διαιτητές για το γκολ του Γιαμάλ που δεν μέτρησε (vid)
LA LIGA

08:18 - 23.04.2024

«Αυτή η γωνία δεν με βοηθάει», τι είπαν οι διαιτητές για το γκολ του Γιαμάλ που δεν μέτρησε (vid)

Η ισπανική ομοσπονδία έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις συνομιλίες μεταξύ του διαιτητή και των βοηθών του στο VAR, κατά τη διάρκεια του «Clasico», Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, προκειμένου να δουν όλοι τι ειπώθηκε σχετικά με το γκολ του Γιαμάλ που δεν μέτρησε.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός αστέρας αφιέρωσε το «Scudetto» στους ανθρώπους της Ιντερ: «Οι οπαδοί μας πιέζουν πάντα. Η νίκη είναι και γι' αυτούς, για το προσωπικό και τους προπονητές μας. Το ταξίδι με τον Ιντζάγκι ήταν όμορφο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχω ήδη κερδίσει πολλούς τίτλους σε αυτόν τον σύλλογο και πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά και τέλος αναφέρθηκε και στο μέλλον του στους «νερατζούρι».

«Για την ανανέωση πρέπει να βρούμε συμφωνία με τον σύλλογο», σχολίασε ο Λαουτάρο Μαρτίνες. «Τώρα θέλω να απολαύσω την επιτυχία. Με το δεύτερο αστέρι γράψαμε ιστορία».