Η Νότιγχαμ κάνει μήνυση στο Sky Sports μετά τα λόγια του Γκάρι Νέβιλ περί «μαφίας»

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Η Νότιγχαμ κάνει μήνυση στο Sky Sports μετά τα λόγια του Γκάρι Νέβιλ περί «μαφίας»

Κώστας Τόπας 08:02 - 23.04.2024

Στα άκρα το τραβάει η Νότιγχαμ καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στο Sky Sports για τα όσα είπε ο Γκάρι Νέβιλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δέχτηκε άλλο ένα πλήγμα στη μάχη κατά του υποβιβασμού μετά τα γκολ των Ιντρίσα Γκαϊέ και Ντουάιτ ΜακΝιλ στο «Γκούντισον Παρκ». Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν σημείωσε ούτε ένα σουτ στο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, γνωρίζοντας στο τέλος την ήττα.

Αλλά όλη η εστίαση μετά το παιχνίδι ήταν σε πολλές αποφάσεις του διαιτητή, καθώς και σε ένα αξιοσημείωτο tweet από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία εξέφρασε τα πολλά παράπονα που είχε από τη διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ τόνισε πως θα δουν πλέον τις επιλογές τους για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η PGMOL δεν έχει σχολιάσει ακόμη το tweet της Φόρεστ, αν και το «Athletic» ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος εξετάζει νομικές ενέργειες κατά του διαιτητικού οργάνου. Εκτιμάται ότι η ανάρτηση έγινε από την οικογένεια του ιδιοκτήτη, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την άλλη, ο Γκάρι Νέβιλ ζήτησε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως αναλυτής διαιτητή της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την δήλωση του συλλόγου έπειτα την ήττα τους από την Έβερτον. Από την πλευρά του, ο Κλάτενμπεργκ αναφέρθηκε στο περιστατικό στη στήλη του στην «Daily Mail» και κατηγόρησε τον Τέιλορ, τον Άτγουελ και την υπόλοιπη ομάδα διαιτησίας για τις αποφάσεις τους, καθώς και την PGMOL. Επιπλέον, δεν καταδίκασε την Φόρεστ για την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους αξιωματούχους.

Οπως αναφέρουν τα Μέσα της Αγγλίας, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα κάνει μήνυση στο Sky Sports και στον πρώην Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή για τη φράση που είπε στον αέρα της αγγλική τηλεόρασης.