O Iκάρντι είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους που έχουν το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Mάουρο Ικάρντι

i

©printscreen

O Iκάρντι είναι ένας από τους τρεις ανθρώπους που έχουν το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:48 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 13.09.2023

Το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι το Rolls Royce Boat Tail που κοστίζει 22,3 εκατομμύρια δολάρια και ο Μάουρο Ικάρντι της Γαλατασαράι είναι ο ένας από τους τρείς στον κόσμο που το έχουν στη κατοχή τους.

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι ιδιοκτήτης μιας Rolls Royce Boat Tail που κοστίζει 22,3 εκατομμύρια δολάρια και αποτελεί τον έναν από τους τρείς ανθρώπους παγκοσμίως που έχουν στη κατοχή τους το πιο ακριβό αυτοκίνητο της αγοράς.

Ο Torsten Muller-Otvos, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce Motor Cars, μίλησε για το συγκεκριμένο μοντέλο, λέγοντας το εξής: 

«Αυτό είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα μας μέχρι σήμερα. Αυτό είναι όπου αγνοούμε όλες τις προκατασκευασμένες έννοιες της δυνατότητας. Είναι όπου η Rolls-Royce σε συνεργασία με έναν πολύ μικρό αριθμό από τους πιο αξιοσέβαστους πελάτες της, θέτει νέα πρότυπα».

Ο πολυτελής κινητήρας είναι χειροποίητος και χρειάζεται τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, έχοντας  χαρακτηριστικά που περιλάμβαναν ψυγείο σαμπάνιας και ενσωματωμένη ομπρέλα - καθώς και σχεδόν 600 ίππους. Είναι ένα τετραθέσιο όχημα με τηλεσκοπικό τραπέζι και σετ πικνίκ που περιλαμβάνει πορσελάνινα πιάτα και ασημένια μαχαιροπίρουνα. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου θυμίζει την πρύμνη ενός σκάφους. Το «supercar» περιέχει ένα ενσωματωμένο ψυγείο που συνοδεύεται από δύο μπουκάλια σαμπάνιας Armand de Brignac των 295 λιρών, καθώς και πολλά ποτήρια.

Ο Ικάρντι, που το φετινό καλοκαίρι μετακόμισε με επίσημη μεταγραφή στη Κωνσταντινούπολη για τη Γαλατασαράι, κάνοντας ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα στη καριέρα του. Σε 33 αγώνες με την τουρκική ομάδα, έχει σημειώσει 30 γκολ, δικαιώνοντας την απόφαση του συλλόγου να δαπανήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

«Συναγερμός» στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Εθνική Γαλλίας: Έμεινε εκτός με τη Γερμανία λόγω προβλήματος στο γόνατο ο Εμπαπέ
LIGUE 1

11:55 - 13.09.2023

«Συναγερμός» στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Εθνική Γαλλίας: Έμεινε εκτός με τη Γερμανία λόγω προβλήματος στο γόνατο ο Εμπαπέ

Ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν ενημέρωσε πως ο λόγος που έμεινε εκτός ο Κιλιάν Εμπαπέ στο χθεσινό φιλικό με τη Γερμανία είναι οι ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο.

 Στη Παρί Σεν Ζερμέν, δεν μπόρεσε ποτέ να δείξει την ποιότητα του, η οποία έγινε κυρίως αισθητή στην Ίντερ, εκεί όπου σκόραρε 121 τέρματα.