Ίλιτς: «Αισθάνομαι ήδη μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου, είναι ένα φανταστικό κλαμπ»

Ο Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Ίλιτς: «Αισθάνομαι ήδη μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου, είναι ένα φανταστικό κλαμπ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:52 - 28.10.2023

Ο Σάσα Ίλιτς πήρε την πρώτη του νίκη ως προπονητής του Ατρόμητου και ο ίδιος, μιλώντας μετά το ματς με των Παναιτωλικό, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

O Ατρόμητος έφυγε νικητής από το Περιστέρι, επικρατώντας του Παναιτωλικού με σκορ 3-2. Ο Σάσα Ίλιτς πανηγύρισε τρίποντο στο ντεμπούτο του και ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του, μιλώντας μετά την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Ίλτις:

Για το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη στο ντεμπούτο του: «Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου, γιατί είμασταν αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία. Χαίρομαι ειδικά για τους τρεις βαθμούς που πήραμε, αλλά από κει και πέρα στο παιχνίδι είδα αρκετά θετικά, αλλά και αρνητικά πράγματα, τα οποία πρέπει να τα βελτιώσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, αλλά και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους».

Για το ποια είναι περισσότερα τα θετικά ή τα αρνητικά: «Δεν θα τα πω στην τηλεόραση, αλλά στα αποδυτήρια και στους ποδοσφαιριστές μου. Το μόνο που έχω να πω είναι πως μας περιμένει μια σκληρή δουλειά για την επόμενη περίοδο».

Για το ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις στον Ατρόμητο: «Είναι ένα φανταστικό κλαμπ, το συζήτησα και με τους φίλους μου και μου είπαν πως είναι μια οικογένεια και από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι ήδη μέλος της».

Πετράκης: «Το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας»

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα του Παναιτωλικού. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο ίδιος υποστήριξε πως το αποτέλεσμα ήταν άδικο για την ομάδα του. Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Για το παιχνίδι: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες μου. Το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας τη στιγμή που ήρθε το τρίτο γκολ και με τον τρόπο που ήρθε γιατί δεν ξέρουμε αν είναι κανονικό ή όχι. Μας αφήνει μια πολύ μεγάλη πίκρα επειδή δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι με βάση την εικόνα και την στατιστική. Οκ… τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μαθαίνουμε από αυτό, γινόμαστε πιο δυνατοί και προχωράμε…».

Για το αν και τί άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζει κι ο αντίπαλος. Κι ο αντίπαλος έχει ικανότητα. Κι είναι στιγμές του παιχνιδιού που έρχεται το αυτονόητο, το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, να πας λίγα μέτρα πιο πίσω. Δεν αλλάξαμε κάτι στον προσανατολισμό μας. Νομίζω πως κι εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κάτι στην επίθεση. Νομίζω όμως πως εκεί που πήγε το παιχνίδι μας αφήνει μια πολύ μεγάλη πίκρα…. Πολύ…»

Για να καταλήξει ως εξής: «Καλό μάθημα για τη συνέχεια και αυτό πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς γιατί νομίζω πως δεν το αξίζαμε αυτό».