Ο Ινιέστα επέστρεψε μετά από πέντε μήνες και δέχθηκε το χειροκρότημα ενός ήρωα από τους οπαδούς της Βίσελ Κόμπλε (vid)

Αντρές Ινιέστα

i

PrtScr

Ο Ινιέστα επέστρεψε μετά από πέντε μήνες και δέχθηκε το χειροκρότημα ενός ήρωα από τους οπαδούς της Βίσελ Κόμπλε (vid)

Κώστας Τόπας 11:11 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 10.04.2023

Ο Αντρές Ινιέστα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από πέντε μήνες και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας του, Βίσελ Κόμπε.

Οι οπαδοί της Βίσελ Κόμπε υποδέχθηκαν με ισπανικές σημαίες και πανό. τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας, έπειτα από πέντε μήνες απραξίας.

Ο 38χρονος πρώην θρύλος της Μπαρτσελόνα δεν είχε παίξει κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος από τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω τραυματισμού και την Κυριακή (09/04) πάτησε ξανά χορτάρι.

Η Βίσελ Κόμπε ξεκίνησε πολύ καλά αυτή τη νέα σεζόν, με πέντε νίκες στα πρώτα έξι παιχνίδια για να φτάσει να είναι μόνη στην κορυφή, μετά από μια κακή χρονιά το 2022 όπου τερμάτισε 13η, αφού πέρασε πολλές μέρες σε θέσεις υποβιβασμού.

Ο Ινιέστα έκανε το ντεμπούτο του αυτή τη σεζόν στην J-League σε ηλικία 38 ετών. Είναι η πέμπτη του σεζόν στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Μέχρι τώρα με τη φανέλα της Βίσελ Κόμπε μετράει 131 εμφανίσεις, με απολογισμό 26 γκολ και 25 ασίστ.

«Ενα ακόμη σημείο που πρέπει να προσθέσω την ημέρα που έκανα το ντεμπούτο μου στην J.League στην πέμπτη μου σεζόν στην Ιαπωνία! Ετοιμαστείτε για το επόμενο παιχνίδι! Ευχαριστώ όλους εσάς που πάντα με στηρίζετε!! Πάμε», έγραψε στα social media ο Ινιέστα.