Ίντερ: Θέλει να ανανεώσει τον Τζέκο και άλλους τέσσερις

Τζέκο

i

Τζέκο / screenshot via Twitter

Ίντερ: Θέλει να ανανεώσει τον Τζέκο και άλλους τέσσερις

Δημήτρης Χούπης 16:11 - 25.12.2022

Στην ανανέωση του Έντιν Τζέκο και άλλων τεσσάρων ποδοσφαιριστών θέλει να επικεντρωθεί η Ίντερ.

Στην υπογραφή νέων συμβολαίων έχει ρίξει τη προσοχή της η Ίντερ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα οι «Νερατζούρι» θέλουν να ανανεώσουν πέντε παίχτες, τον Έντιν Τζέκο, τον Αλεσάντρο Μπαστόνι, τον Ματέο Νταρμιάν, τον Στέφαν Ντε Βράι και τον Σκρίνιαρ.

Τα συμβόλαια του Νταρμιάν, του Τζέκο, του Ντε Βράι και του Σκρίνιαρ λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο και στο Μιλάνο θέλουν να τους ανανεώσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Ο Σλοβάκος στόπερ μάλιστα είναι και υψηλός μεταγραφικός στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ενδιαφέρον της Ιντερ για Ρόμπινσον
SERIE A

12:01 - 27.11.2022

Ενδιαφέρον της Ιντερ για Ρόμπινσον

Τον μπακ της Φούλαμ, Αντονι Ρόμπινσον, έχει βάλει στο «στόχαστρό» της η Ιντερ, που δείχνει έτοιμη να δαπανήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Μπαστόνι έχει ακόμα ενάμισι χρόνο στο Σαν Σίρο, αλλά στις τάξεις των «Νερατζούρι» έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του. Στην Ίντερ έχουν κι άλλα θέματα, όπως αυτό της πώλησης του Λαουτάρο Μαρτίνεζ, στο οποίο είναι πρόθυμοι να δεχτούν οποιαδήποτε προσφορά που θα ικανοποιεί τις οικονομικές τους ανάγκες.

Η ομάδα από το Μιλάνο είναι στη πέμπτη θέση με τριάντα βαθμούς και στην επιστροφή της Σέριε Α θα υποδεχτεί τη πρωτοπόρο  Νάπολι.