Μέσι: Γυρίζει από άδεια και ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν

Μέσι: Γυρίζει από άδεια και ανανεώνει με την Παρί Σεν Ζερμέν

Sportal newsroom 16:53 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 24.12.2022

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε εξτρά άδεια από τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν και μόλις επιστρέψει θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο

Ο Λιονέλ Μέσι... άργησε λίγο παραπάνω να επιστρέψει στις προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ήταν απασχολημένος με το να .... γιορτάζει για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα της Ligue 1, όπως έγινε γνωστό αποφάσισε να δώσει λίγες παραπάνω μέρες άδεια στον ποδοσφαιριστή της, για να ξεκουραστεί από το δύσκολο έργο που είχε με την Αργεντινή.

Μόλις επιστρέψει, λοιπόν, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, αφού ο σύλλογος του Παρισιού ετοιμάζεται να «δέσει» τον επιθετικό για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη. Πιο αναλυτικά, με το που γυρίσει ο βραχύσωμος παίκτης, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν για να ανανέωσουν το συμβόλαιο του, το οποίο θα έχει ισχύ για 1+1 χρόνο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γκιγιέμ Μπαλάγκ.

Μάλιστα, ο ίδιος ήρθε να βάλει τέλος στα σενάρια που συνέδεαν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ουδεμία επαφή υπήρξε από τους «μπλαουγκράνα» για τον «επαναπατρισμό» του «La Pulga».