Οι ενδεκάδες του Ίντερ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι ενδεκάδες του Ίντερ - Ατλέτικο Μαδρίτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:59 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 20.02.2024

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι Σιμόνε Ιντζάγκι και Τσόλο Σιμεόνε για το πρώτο παιχνίδι της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League.

Η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της φάσης των «16 του Champions League

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι λοιπόν έχει τον Σόμερ κάτω από τα δοκάρια, τον Παβάρ, τον Ντε Βράι και τον Μπαστόνι στην τριάδα της άμυνας. Δεξιά όλη την πλευρά έχει ο Νταρμιάν, αριστερά είναι ο Ντιμάρκο, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα και Μικιταριάν είναι στο κέντρο και στην κορυφή της επίθεσης οι Λαουτάρο και Τουράμ. 

Αυτή θα ήταν η κατανομή των θέσεων για το νέο format του Champions League: Η κερδισμένη Ιταλία και η χαμένη Αγγλία
CHAMPIONS LEAGUE

15:03 - 20.02.2024

Αυτή θα ήταν η κατανομή των θέσεων για το νέο format του Champions League: Η κερδισμένη Ιταλία και η χαμένη Αγγλία

Επειτα κι από το τελευταίο update της UEFA όσον αφορά το ranking των χωρών σε συλλογικό επίπεδο, η Ιταλία παραμένει πρώτη, ενώ πλέον η Αγγλία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μιας και είναι εκτός της ζώνης των δύο εξτρά εισιτηρίων που θα «μοιράσει» η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία για το νέο format του Champions League.

Από την άλλη ο Όμπλακ είναι στο τέρμα της Ατλέτικο, Χιμένεθ, Ερμόσο και Βίτσελ είναι στην τριάδα της άμυνας, ενώ ο Λίνο και ο Μολίνα θα έχουν τις δύο πλευρές. Κόκε, Σαούλ και Ντε Πολ είναι στο κέντρο και στην κορυφή της επίθεσης είναι οι Γκριεζμάν και Γιορέντε