Λύγισε ο Μπέργκομι μιλώντας για τον χαμό του Μπρέμε

Λύγισε ο Μπέργκομι μιλώντας για τον χαμό του Μπρέμε

Δημήτρης Χούπης 19:48 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 20.02.2024

Ο θάνατος του Αντρέας Μπρέμε σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στο γερμανικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο παγκόσμιο. Ο πρώην συμπαίκτης του στην Ίντερ Τζουζέπε Μπέργκομι μάλιστα μιλώντας για εκείνον δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο θάνατος του Αντρέας Μπρέμε σε ηλικία 63 ετών σκόρπισε τη θλίψη στο γερμανικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπαθε καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αφήνοντας έτσι την τελευταία του πνοή στο Μόναχο. 

Πίσω του άφησε τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, αλλά και πάρα πολλούς φίλους, με τους οποίος συνεργάστηκε ανά τα χρόνια. Ένας εξ αυτών είναι και ο Τζουζέπε Μπέργκομι, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στην Ίντερ

Ο Μπέργκομι αποτέλεσε τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας του Μιλάνου, της οποίας τη φανέλα φόρεσε για είκοσι χρόνια. Τέσσερα από αυτά ήταν μαζί με τον Μπρέμε. Κάπως έτσι ο πρώην παίκτης των «νερατζούρι» δεν μπόρεσε να αντέξει τον χαμό του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του. 

Ο Μπέργκομι βρέθηκε στο ιταλικό Sky Sports και μιλώντας για τον θάνατο του Μπρέμε δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. «Άξιζε τα πάντα ο μεγάλος Άντι, ήταν ένα ωραίο και σπουδαίο άτομο», είπε και βούρκωσε, με τον δημοσιογράφο να διακόπτει τη συνέντευξη για να μην τον φέρει άλλο σε δύσκολη θέση.