Η Ίντερ Μαϊάμι απολογήθηκε για την απουσία των Μέσι και Σουάρες από το φιλικό στο Χονγκ Κονγκ

Λουίς Σουάρες & Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Η Ίντερ Μαϊάμι απολογήθηκε για την απουσία των Μέσι και Σουάρες από το φιλικό στο Χονγκ Κονγκ

Δημήτρης Χούπης 23:48 - 08.02.2024

Η Ίντερ Μαϊάμι ζήτησε συγγνώμη για την απουσία του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες από το φιλικό που έδωσε στο Χονγκ Κονγκ.

Μετά τον Μέσι, απολογήθηκε και η Ίντερ Μαϊάμι για την απουσία του Αργεντινού σταρ και του Λουίς Σουάρες από το φιλικό στο Χονγκ Κονγκ. Η απόφαση αυτή ήρθε λίγο καθυστερημένα με αποτέλεσμα να κάνει έξαλλους τους οπαδούς, ενώ απογοήτευσε και τους διοργανωτές. 

Περίπου 40.000 φίλαθλοι βρισκόταν στο γήπεδο και όλοι περίμεναν τον «Λίο», αλλά αυτός δεν τους έκανε το χατίρι και δεν βγήκε για ζέσταμα. Αφού εξετάστηκε από το ιατρικό προσωπικό, όπου αποφάσισε ότι ήταν αρκετά επικίνδυνο για τον ίδιο, αλλά και τον συμπαίκτη του τον Λουίς Σουάρες να παίξει. 

Μέσω ανακοίνωσης που έκανε στο Reuters την Πέμπτη (8/2) η αμερικάνικη ομάδα απολογήθηκε για την απουσία των δύο, τονίζοντας ότι λυπούνται που οι δυο τους δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. 

«Παρά τις καλύτερες προθέσεις μας, καταλαβαίνουμε ότι υπήρξε απογοήτευση για την απουσία του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες στον αγώνα της Κυριακής και λυπούμαστε που οι δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν

Αναγνωρίζουμε επίσης ότι η καθυστερημένη απόφαση προκάλεσε απογοήτευση στους υποστηρικτές μας στο Χονγκ Κονγκ και στη διοργανώτρια της εκδήλωσης, την "Tatler Asia". Θεωρούμε όμως απαραίτητο να εκφράσουμε ότι οι τραυματισμοί είναι δυστυχώς μέρος του όμορφου παιχνιδιού και η υγεία των παικτών μας πρέπει πάντα να έρχεται πρώτη», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο του Χονγκ Κονγκ μάλιστα ζήτησαν επιστροφή χρημάτων, ενώ από τη μεριά της η κυβέρνησή του ανέφερε ότι η διοργανώτρια εταιρεία Tatler Asia μπορεί να αντιμετωπίσει και μείωση της χρηματοδότησης. 

Ο Μέσι και ο Μπέκαμ αποδοκιμάστηκαν στο Χονγκ Κονγκ από εξαγριωμένους οπαδούς (vids)
REST OF THE WORLD

15:43 - 04.02.2024

Ο Μέσι και ο Μπέκαμ αποδοκιμάστηκαν στο Χονγκ Κονγκ από εξαγριωμένους οπαδούς (vids)

Παραμένοντας στον πάγκο κατά τη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι εναντίον μιας μικτής ομάδας του Χονγκ Κονγκ, ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε από το κοινό, απογοητευμένο που δεν είδε τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του MLS μάλιστα δήλωσε ότι θα ήταν πρόθυμη να επιστρέψει στη χώρα, εφόσον οι οπαδοί ήθελαν να υποδεχτούν ξανά την Ίντερ Μαϊάμι. «Οι παίκτες τραυματίζονται στο ποδόσφαιρο και γι' αυτό δεν φταίει κανείς. Είναι ένα μέρος του όμορφου παιχνιδιού που είναι σκληρό και επηρέασε την επίσκεψή μας στο Χονγκ Κονγκ.

Καθώς συνεχίζουμε να καταναλώνουμε τα πρωτοσέλιδα και την αρνητικότητα προς τους διάφορους εμπλεκόμενους φορείς, αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε την πραγματικότητα αυτών των αθλητικών τραυματισμών», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.