Η Νάσβιλ των αδερφών Αντετοκούνμπο υποχρέωσε την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι στην πρώτη της «γκέλα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

PrtScr

Η Νάσβιλ των αδερφών Αντετοκούνμπο υποχρέωσε την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι στην πρώτη της «γκέλα»

Κωνσταντίνος Ζήκος 12:55 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 31.08.2023

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αγωνιστεί ήδη δέκα φορές με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά η πρώτη «γκέλα» για την ομάδα του όσο καιρό βρίσκεται εκεί, ήρθε τα ξημερώματα από την Νάσβιλ, των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

O Λιονέλ Μέσι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στη νέα του περιπέτεια στις Η.Π.Α. με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ο 36χρονος σούπερ σταρ, έχει κάνει τη διαφορά από τη πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε με την φανέλα της νέας του ομάδας, έχοντας σημειώσει ήδη 11 γκολ και 3 ασίστ

Μάλιστα, έχει κατακτήσει και τρόπαιο, αυτό του League Cup, κερδίζοντας τότε όμως την Νάσβιλ στη διαδικασία των penalties. Τώρα όμως, η ομάδα των Antetokounbros «έβαλε φρένο» στη ξέφρενη πορεία του Μέσι και της παρέας του. Πέρα από το τρόπαιο, ο Μέσι αναδείχτηκε και MVP του τελικού:

Μετά το τέλος του τελικού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε φωτογραφία από την παρουσία του στο γήπεδο, δηλώνοντας το εξής: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τι ωραία ατμόσφαιρα. Το Νάσβιλ θα επιστρέψει πιο δυνατό και καλύτερο από ποτέ».

Στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα του MLS, το Νάσβιλ κατάφερε να περιορίσει την Ίντερ Μαϊάμι, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να έρθουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Αυτό μάλιστα, ήταν το πρώτο παιχνίδι που η ομάδα από το Μαϊάμι δεν πήρε νικηφόρο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι

Άλλη μία επένδυση για τους Antetokoubros - Έγιναν συνιδιοκτήτες του L.A. Golf Club
NBA

13:51 - 30.08.2023

Άλλη μία επένδυση για τους Antetokoubros - Έγιναν συνιδιοκτήτες του L.A. Golf Club

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του αναβαθμίζουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητες έξω από το μπάσκετ και μαζί με τις τενίστριες Σερένα και Βένους Ουίλιαμς συνεργάζονται και πλέον θα διαχειρίζονται το κορυφαίο γήπεδο γκολ του Λος Άντζελες.

Βασικοί αγωνίστηκαν και οι Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα, οι οποίοι βρίσκονται ξανά στο «πλάι» του Αργεντίνου σταρ μετά τη συνύπαρξη του στην Μπαρτσελόνα.