Η αποθέωση του Ντέμη Νικολαΐδη στον Φώτη Ιωαννίδη

Ντέμης - Ιωαννίδης

i

© Intime

Η αποθέωση του Ντέμη Νικολαΐδη στον Φώτη Ιωαννίδη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:37 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 05.12.2023

Μετά το νέο «σόου» του Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Ντέμης Νικολαΐδης έσπευσε να τον αποθεώσει.

Ο Παναθηναϊκός έκανε «πάρτι» κόντρα στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (4-0), έχοντας τον Φώτη Ιωαννίδη σε... τρομερά κέφια. Ο νεαρός φορ βρήκε δίχτυα δύο φορές, ενώ μοίρασε και μία ασίστ για το γκολ του Παλάσιος.

Με αφορμή τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του για ακόμη ένα ματς με την «πράσινη» φανέλα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θέλησε να τον αποθεώσει στην εκπομπή της Nova «Monday Fc».

«Αυτά που κάνει ο Ιωαννίδης τα περιμένουμε πλέον από αυτόν. Έκανε ένα ακόμη σπουδαίο ματς. Ο Γιοβάνοβιτς με μάλωσε στα βραβεία. Θέλει-δεν θέλει όμως ο Φώτης θα πάει στο εξωτερικό (γέλια). Αυτή είναι η εξέλιξη, εύχομαι να γίνει για όλους τους καλούς παίκτες. Ο Ιωαννίδης δεν επηρεάζεται από τίποτα πάντως. Θα βελτιωθεί κι άλλο. Είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη και πιο γρήγορη βελτίωση που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι είναι δυνατός ψυχικά», ανέφερε αρχικά.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 04.12.2023

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη μέσα στην «καυτή» της έδρα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπέρασε «σβηστά» τη Λαμία. Αμφότεροι μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, εκεί όπου φιγουράρει ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα τόνισε πως: «Μου άρεσε ο Παναθηναϊκός με τον ΟΦΗ», ενώ σχολίασε την παρουσία των Αϊτόρ και Παλάσιος: «Ο Αϊτόρ είναι σαν μια νέα μεταγραφή. Μπορεί να μην έχει φτάσει στο 100%, αλλά ανεβαίνει διαρκώς και το γκολ θα του δώσει ψυχολογία. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα καταλήξει με Αϊτόρ-Παλάσιος στα εξτρέμ, όπως πέρσι. Νομίζω ότι αυτοί είναι οι πιο ποιοτικοί ακραίοι του».