Σε νέους μπελάδες ο Ρουμπιάλες: Η Εισαγγελία διέταξε τη σύλληψή του

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Σε νέους μπελάδες ο Ρουμπιάλες: Η Εισαγγελία διέταξε τη σύλληψή του

Δημήτρης Χούπης 23:03 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 20.03.2024

Σε μπελάδες μπαίνει ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, αφού η Εισαγγελία έχει διατάξει τη σύλληψή του.

Το ισπανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες περιόδους εκτός γηπέδων. Κάτι που αποδείχθηκε με το... ντου της αστυνομίας στα γραφεία της ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τουλάχιστον έξι άτομα.

Το συμβάν αυτό μάλιστα έφερε και την παραίτηση του νέου προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, αποχωρώντας από την προσωρινή θέση του. Ο λόγος της εφόδου των Αρχών είναι οι παραβάσεις σε συμβόλαια και συμβάσεις των τελευταίων πέντε ετών, όπου ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ήταν ο Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο Ρουμπιάλες λοιπόν μετά τις κατηγορίες για το φιλί στην παίκτρια της Εθνικής Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται ότι μπλέξει σε νέους μπελάδες. Το βράδυ της Τετάρτης (20/3) λοιπόν έγινε γνωστό ότι η Εισαγγελία έχει διατάξει τη σύλληψή του και άλλων έξι ατόμων που βρίσκονται ακόμα στην ισπανική ομοσπονδία.

Ωστόσο ο Ρουμπιάλες αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην Ισπανία, αλλά στη Δομινικανή Δημοκρατία. Από εκεί θα εκδοθεί στην Ισπανία, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στην έρευνα των Αρχών θα επικεντρωθούν τα διάφορα συμβόλαια που έχει υπογράψει η ομοσπονδία, ειδικότερα αυτό που αφορά τη μεταφορά του Super Cup στη Σαουδική Αραβία.

Αυτό το συμβόλαιο μάλιστα το είχε υπογράψει ο τότε πρόεδρος της ομοσπονδίας, μαζί με τον επιχειρηματία και πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ.