Απίστευτο: Ανιψιός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σκότωσε τρεις άνδρες στον πόλεμο του Ισραήλ!
i

©intime

Απίστευτο: Ανιψιός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σκότωσε τρεις άνδρες στον πόλεμο του Ισραήλ!

Sportal newsroom 11:44 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 08.10.2023

Συγκλονιστικές πληροφορίες έρχονται κάθε ώρα από την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, με τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ανιψιός του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ σκότωσε τρεις πολεμιστές της Χαμάς που μπήκαν.

Για ακόμα μια φορά η Μέση Ανατολή φλέγεται, με τις λεπτομέρειες που βγαίνουν από το Ισραήλ να είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο ανιψιός του Γιόσι Μπεναγίουν φέρεται να σκότωσε τρεις άντρες της Χαμάς που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ, που αγωνίστηκε και σε Τσέλσι και Άρσεναλ, αυτή τη στιγμή έχει πόστο στην Εθνική ομάδα του Ισραήλ. Μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του ανέφερε ότι η οικογένειά του, που ζει κοντά στην περιοχή της Γάζας γλίτωσε από θαύμα.

Ακόμα ανέφερε ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έχει καταθέσει αίτημα στην UEFA για την αναβολή των αγώνων με την Ελβετία και το Κόσοβο για τα προσεχή προκριματικά του Euro 2024. 

Μια άλλη περίπτωση είναι να γίνουν τα παιχνίδια, αλλά προφανώς σε ουδέτερο έδαφος, καθώς είναι κατανοητό ότι δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στην περιοχή. Η UEFA συνήθως είναι ευαίσθητη σε τέτοια θέματα, ωστόσο δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές κενές ημερομηνίες μέχρι το Euro στη Γερμανία μένει να δούμε την απόφασή της.