Χαμός στην Ιταλία: Επιθετικός της Κ21 γρονθοκόπησε συμπαίκτη του και τέθηκε εκτός ομάδας

Μάρκο Νάστι - Ματέο Ρουτζέρι

i

©printscreen

Χαμός στην Ιταλία: Επιθετικός της Κ21 γρονθοκόπησε συμπαίκτη του και τέθηκε εκτός ομάδας

Κωνσταντίνος Ζήκος 11:24 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 14.10.2023

Αδιανόητο περιστατικό στην Εθνική ομάδα κ-21 της Ιταλίας, με τον 20χρονο επιθετικό της ομάδας, Μάρκο Νάστι, να χτυπάει στο πρόσωπο τον Ματεό Ρουτζέρι και να σπάει την μύτη του εξτρέμ της Αταλάντα.

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας κ-21 της Ιταλίας, με τον επιθετικό της ομάδας, Μάρκο Νάστι να απομακρύνεται από το γκρουπ, αφού πρώτα γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του και εξτρέμ της Αταλάντα, Ματέο Ρουτζέρι, με αποτέλεσμα να του σπάσει τη μύτη.

Ο Νάστι αποβλήθηκε από την προπόνηση της ομάδας το πρωί της Παρασκευής για «πειθαρχικούς λόγους», με τον μάνατζερ Καρμίν Νουνζιάτα να επιβεβαιώνει την είδηση. Ο Νουνζιάτα δεν αποκάλυψε τον ακριβή λόγο, αλλά το ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA ισχυρίζεται ότι ο επιθετικός της Μπάρι γρονθοκόπησε τον εξτρέμ της Αταλάντα, Ματέο Ρουτζέρι.

Αργότερα ο Νάστι προέβη σε ποστάρισμα στο οποία φαίνεται να ζητάει συγγνώμη, στο οποίο αναφέρει το εξής: «Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη ιδιωτικά, αλλά θέλω να το κάνω κι εδώ. Σέβομαι πολύ τις αξίες του αθλητισμού και τη μπλε φανέλα. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη κατά την υποχώρηση της εθνικής ομάδας, αυτό πρέπει να είναι και θα είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη για μένα».

O Nάστι μάλιστα, ανήκει στο δυναμικό της Μίλαν και έχει παραχωρηθεί στην Μπάρι με τη μορφή δανεισμού. Όπως είναι λογικό, αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τη θέση της Μίλαν για το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα του αθλητή της. Τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 2 γκολ σε 9 αναμετρήσεις της Serie B, δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.